GS'de de K.Paşa'ya yenilmiştik

Bu mağlubiyeti bir an önce atlatabilecek takıma sahip olduklarını belirten Rigobert Song şunları söyledi: Bazen futbolda kendimizi izah edemediğimiz zor günler yaşayabilirsiniz. Bu da o günlerden biriydi. Moralimizi bozmamalıyız. Bugüne bizler getirdik. B

GS'de de K.Paşa'ya yenilmiştik

Bu mağlubiyeti bir an önce atlatabilecek takıma sahip olduklarını belirten Rigobert Song şunları söyledi:

Bazen futbolda kendimizi izah edemediğimiz zor günler yaşayabilirsiniz. Bu da o günlerden biriydi. Moralimizi bozmamalıyız. Bugüne bizler getirdik. Bu durumu iyi yönetebilirsek takım arkadaşlarımla birlikte mümkün olduğu en üst seviyeye ulaşmaya çalışacağız. Geçen yıl Galatasaray'da oynarken Ali Sami Yen'de Kasımpaşa'ya yenilmiştik. Takım olarak o günkü durumdan kurtularak şampiyon olmuştuk. Bu tür maçlardan sonra ne kadar hızlı ayağa kalkarsanız o kadar erken toparlanırsınız. Ben takım arkadaşlarıma ve teknik heyetimize güveniyorum. Kendi kendimizi sorgulamamıza yardımcı olacak bu maç. İnancımızı koruyoruz. Bu inancımızı koruduğumuz sürece hedeflerimize ulaşacağız.

Bugün kaybetmiş olabiliriz ancak bu günü bir alternatif olarak düşünmeliyiz. Geçen hafta da puan kaybettik. Bu oynamak istemediğimizden değil. Elimizden geleni yapıyoruz. Bu ekip bu işin içinden çıkabilecek kapasitede. Hiçbir şey kaybetmiş değiliz. Bu nedenle de Kasımpaşa örneğini verdim. Geçen yıl kimse ayağa kalkabileceğimizi düşünmemişti. Güvenimizi tazelemek için bir neden olarak görüyorum ben bu maçı.

Meseleye bireysel değil kolektif bakmak gerek. Egemen oynar Song oynar. Bu önemli değil. Herkes elinden geleni yapmaya çalışır. Yapar da. Takım olarak bakmak lazım. Takım olarak hareket etmeliyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor