GS'dan Fatih'e Kanca

Necati Ateş ve Hasan Kabze'nin kadro dışı bırakılması ve takımın hazırlık maçlarında özellikle gol bölgelerinde sıkıntı yaşaması üzerine forvet arayışlarına hız veren Cim Bom, bir süredir dirsek temasında bulunduğu Pauleta'dan olumsuz yanıt aldı.Portekizl

GS'dan Fatih'e Kanca

Necati Ateş ve Hasan Kabze'nin kadro dışı bırakılması ve takımın hazırlık maçlarında özellikle gol bölgelerinde sıkıntı yaşaması üzerine forvet arayışlarına hız veren Cim Bom, bir süredir dirsek temasında bulunduğu Pauleta'dan olumsuz yanıt aldı.

Portekizli yıldızın, bir yıl sonra futbolu bırakmayı düşündüğü bu nedenle de kendisine yapılan teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Bir süredir yurtdışında bulunan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, bu gelişmenin ardından listede yer alan diğer isimlere yöneldiği ve Athletico Madrid'in golcüsü Mista'yla görüştüğü belirtildi.

Sezgin'in ilk etapta Galatasaray'a gelmeye sıcak bakmayan İspanyol yıldızı ikna etmeyi başardığı, kulübü ile de pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. Bu transferin gerçekleşmeme ihtimalini de göz önünde bulunduran Sarı-Kırmızılılar'ın olumsuz yanıt almaları halinde Zenith'in Türk golcüsü Fatih Tekke'ye teklifte bulunacağı ileri sürüldü.

Rusya'daki ortama alışamayan Fatih Tekke, daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye'ye dönebileceğini belirtmiş, eski takımı Trabzonspor da bu futbolcuyu transfer listesine almıştı. Ancak Zenith'in Fatih'i kadrosuna katarken ödediği 7.5 milyon dolarlık bonservis bedelini talep etmesi, Bordo-Mavili kulüpte sıkıntı yaratmıştı. Milli futbolcunun adı transfer kulislerinde Fenerbahçe için de geçmişti.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler