G.Saray'dan şike bombası!

 Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, futbolda devam eden şike soruşturmasıyla ilgili yine çarpıcı bir iddia ortaya attı."Şike soruşturmasında asıl kaos iddianame açıklanınca çıkacak TFF ile bir sıkıntımız yok. Olursa da randevu alır, gider konuşur

G.Saray'dan şike bombası!

 Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, futbolda devam eden şike soruşturmasıyla ilgili yine çarpıcı bir iddia ortaya attı.

"Şike soruşturmasında asıl kaos iddianame açıklanınca çıkacak TFF ile bir sıkıntımız yok. Olursa da randevu alır, gider konuşuruz!"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, futbolda devam eden şike soruşturmasıyla ilgili yine çarpıcı bir iddia ortaya attı.

MESAJ MI VERDİ?
Voleybol şubesinin sezon açılışında açıklama yapan Öztürk, "Türk futbolunda şu anda bir kaos ortamı yok. Asıl kaos iddianame açıklanınca ortaya çıkacak" dedi. Öztürk'ün sözleri, 'iddianame çok sert olacak' düşüncesi yarattı.

FİKRİMİZİ SÖYLEDİK
Yönetim olarak yaşanan süreçte Galatasaray'ın değerlerine yakışan bir duruş sergilediklerini belirten Adnan Öztürk, "Kimseyi eleştirmeden, evrensel hukuk normları çerçevesinde ortaya bir fikir koyduk" diye konuştu. Federasyon ile bir sıkıntıları olmadığını da vurgulayan Öztürk, "Olursa da kimseyi karıştırmadan randevumuzu alır, konuşuruz" yorumu yaptı.

YÖNETİM ÇALIŞIYOR
Adnan Polat dönemi ve şike soruşturmasına karışmalarını da değerlendiren Öztürk şunları söyledi:
"106 yıllık tarihimizde büyük bir travma atlattık. Sportif başarısızlık ve stat açılışında sorun oldu. Olgun bir seçimle bunu aştık. Yönetimimiz çalışıyor. (Işın Çelebi için) Disiplin son merci. Herkes fikrini söyler. Suçumuz varsa, cezamızı çekeriz."

YENİDEN DEVLER LİGİ'NE GİRECEĞİZ
Öztürk: "Futbol takımının yüzde 80'ini değiştirdik. Bunu takım kötü olduğu için değil, kimyası bozulduğu için yaptık. Başarılı sonuçlar başladı. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ndeki eski G.Saray'ı getirmek."

MELO KLASINI 5 MAÇTA KANITLADI
Öztürk: "Melo geldiğinde maddi konular çok abartıldı. 5 haftada kalitesini gösterdi. Sercan ve Engin önemli oyuncular. Terim'in mentörlüğünde tekrar milli takımın değişmezleri olacaklarına inanıyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler