G.Saray'da Denizli depremi!

Mustafa Denizli'nin istifa sinyali vermesiyle geleceği belirsiz bir yola giren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek soluğu bugün Florya'da aldı. Yoğun gündemi sebebiyle Mustafa Denizli'yle dün görüşemeyen ve toplantısını bugüne erteleyen başkan Özbek, karde

G.Saray'da Denizli depremi!

Mustafa Denizli'nin istifa sinyali vermesiyle geleceği belirsiz bir yola giren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek soluğu bugün Florya'da aldı.

Yoğun gündemi sebebiyle Mustafa Denizli'yle dün görüşemeyen ve toplantısını bugüne erteleyen başkan Özbek, kardeşi Mehmet Özbek'le birlikte futbolcularla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi.

NTV Spor'un haberine göre; Mustafa Denizli ile Dursun Özbek sabah saatlerinde buluştu. Denizli, göreve devam etmek istemediğini Özbek'e iletti.

Özbek de durumu yönetim kurulu toplantısından sonra değerlendireceğini belirtti. Sabah yapılan görüşmeden sonra sahibi olduğu otele gelen Özbek, buradan haftalık olağan toplantı için TT Arena'ya geçti. Sportif A.Ş toplantısı statta yapıldı; ardından yönetim kurulu toplantısına geçildi. Sarı kırmızılı kulübün, Denizli'nin istifasını kabul edip yolların ayrıldığını resmen duyurması bekleniyor.

Yönetim, Denizli ile ayrılık sürecine mali konularda sıkıntı yaşamamak için tüm detayları kendi içinde görüştükten sonra kamuoyunu bilgilendirecek.

"Şu an ayrılık yok" demişti

Başkan Dursun Özbek dün Gayrettepe'de bulunan otelinden çıktığı esnada kendisini kapıda bekleyen muhabirlerin sorularını yanıtlamış ve "Yarın hocamızla görüşmeden bir şey söyleyemiyorum. Şu an hocamız, bir ayrılık söz konusu değil." açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor