GS yanlış yaptı Trabzon kaptı

Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan ve 2 yıllık sözleşme imzalayan Rigobert Song'un transferini sorduk; Spor basınının ünlü isimleri yorumladı... Song Trabzonspor'da TURGAY ŞEREN Bu Galatasaray'ın bir politikası haline geldi. Tomas'ta da aynı şeyi

GS yanlış yaptı Trabzon kaptı
Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan ve 2 yıllık sözleşme imzalayan Rigobert Song'un transferini sorduk; Spor basınının ünlü isimleri yorumladı...

Song Trabzonspor'da

TURGAY ŞEREN

Bu Galatasaray'ın bir politikası haline geldi. Tomas'ta da aynı şeyi yapmışlardı. Daha az paraya oynayan varsa gitmesine izin veriyorlar. Ama bunun böyle olmaması lazım çünkü Song liderlik yapıyordu. Takımı gençleştirmek adına bunları yapıyor Galatasaray. İstedikleri gibi olmazsa da bunun hesabını öderler. Gençleştirme yapılacaksa da bu tecrübeli birkaç oyuncunun yanına eklenecek oyuncularla olur.

Emre Aşık'ı da vermeleri hataydı. Adam şu anda Milli Takım'da oynuyor ve yürekli oyuncu.

Galatasaray savunması önümüzdeki sezon bu yüzden aksayabilir.

GÖKMEN ÖZDANAK

Bu Galatasaray yönetiminin stratejisi. Adnan Polat ve yönetiminin geleceğin takımını yaratma projesinin devamı.

Song'un aldığı ücret nedeniyle ve Emre Güngör gibi başarılı bir oyuncu Song'a olan ihtiyacı yok etmiştir.

Song gibi tecrübeli bir oyuncunun takımda olmamasının sıkıntısı çekilebilir ama belli riskler almak zorundalar.

Sonuç olarak Song gibi bir oyuncunnun gitmesi sakıncalıdır ama yaşı itibariyle ve takım içerisindeki ekonomik dengelerin oturtulması açısından akıllı bir yaklaşım.

İSKENDER GÜNEN

Trabzonspor defansına baktığınız zaman Giray var, Egemen var, Ceyhun var... Trabzonspor'da sol tarafa bir futbolcu alınması gerekiyordu. Trabzonspor'un savunmasında sorun yok, sorunsuz yere transfer yapılmasını gereksiz görüyorum.

Song'a baktığımız zaman ise yaşı ilerlemiş ve Galatasaray'da iniş çıkışları olan bir futbolcu. Bence transferler gerekli olan yerlere yapılmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor