GS Store'a saldıran 13 kişi tutuklandı

Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında GS Store mağazasına saldırıda bulunduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen 13 kişi tutuklandı. Anadolu Adalet Sarayı'nda nöbetçi savcıya ifade veren 13 şüpheli, "Mala zarar verme" ve "Kilitl

GS Store'a saldıran 13 kişi tutuklandı
Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında GS Store mağazasına saldırıda bulunduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen 13 kişi tutuklandı.
 
Anadolu Adalet Sarayı'nda nöbetçi savcıya ifade veren 13 şüpheli, "Mala zarar verme" ve "Kilitlemek suretiyle muhafaza alınan eşya hakkında hırsızlık" suçlarını işlediği gerekçesiyle tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.
 
Nöbetçi 24. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan 13 kişi tutuklandı.
 
Yaşı 18'den küçük olan 7 şüphelinin ise savcılık talimatıyla ailelerine teslim edildiği ve daha sonra ifade verecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor