GS-Kayseri maçında gerginlik

Fortis Türkiye Kupası B rubu ikinci maçında Ali Sami Yen Stadı'nda Kayserispor'u ağırlayan Galatasaray, Aydın Yılmaz'ın 90. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 4'e çıkartı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile Galatasaraylı oyuncu Sabri Sa

GS-Kayseri maçında gerginlik
Fortis Türkiye Kupası B rubu ikinci maçında Ali Sami Yen Stadı'nda Kayserispor'u ağırlayan Galatasaray, Aydın Yılmaz'ın 90. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 4'e çıkartı.


Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile Galatasaraylı oyuncu Sabri Sarıoğlu ve Kayserisporlu Ragıp Başdağ arasında gerginlik yaşandı.

Maçta bir pozisyonda Kayserisporlu oyuncu Bilal Aziz, Sabri'ye sert girince Sabri de bu oyuncuya büyük tepki gösterdi. Bilal'in uzaklaştığı pozisyon sonrasında Ragıp, Sabri'ye tepki gösterince bu iki oyuncu arasında gerginlik yaşandı.

Bu gerginlik maç sonrasına yansıyınca, Galatasaraylı ve Kayserisporlu oyuncular da birbirlerine girdiler.

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun uzaktan izlediği bu karmaşa da Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ta karıştı. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Tolunay Kafkas'a Galatasaray tribünlerinden büyük tepki geldi.

MEHMET EREN: SABRİ YUMRUK ATMIŞ

Kayserisporlu oyuncu Mehmet Eren, maç sonrasında yaptığı açıklamada Ragıp'ın yüzünün kanlar içinde kaldığını gördüğünü ve Sabri'inin Ragıp'a yumruk attığını söyledi.

TOLUNAY KAFKAS: SABRİ BUNU HEP YAPIYOR

Maç sonrasında bir açıklama yapan Tolunay Kafkas ise olaylar hakkında şunları söyledi: "Oyunun genelinde poziyona giren Kayserispor'du. Farklı bitirmemiz gereken maçtan son saniye golüyle mağlup ayrıldık. Sahanın içinde hep aynı şeyleri yapan bir oyuncu var. Hep bunları yapıyor. Ben onun Milli Takım'dan da hocasıydım. Oradan biliyorum. Benim bildiğim başka şeyler de var ama ben hocayım ve söylemiyorum bunları."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler