GS Bursa'ya mağlup oldu

Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın önemli maçında Bursaspor evinde, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Bursa Atatürk Stadı'nda hayli tempolu geçen ve ilk yarısı Bursaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada ev sahibi takımın golleri 39. dakikada Mustaf

GS Bursa'ya mağlup oldu
Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın önemli maçında Bursaspor evinde, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Bursa Atatürk Stadı'nda hayli tempolu geçen ve ilk yarısı Bursaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada ev sahibi takımın golleri 39. dakikada Mustafa Sarp ve 47. dakikada Sercan'dan gelirken, Galatasaray'ın tek golü 56. dakikada Arda Turan'dan geldi. Bursaspor muhteşem seyircisiyle birlikte önemli puanları hanesine yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'a oyun olarak büyük bir üstünlük sağlayan Bursaspor, ikinci yarıda da kontra ataklar ile tehlikeler yarattı. İlk yarıda bir pozisyon dışında rakip kalede tehlike yaratamayan Galatasaray ise ikinci yarıda oyuna ortak olabilmek için çok çaba gösterdi ancak mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bu sonuç ile 6. maçında 5. galibiyetini alan Bursaspor puanını 15'e yükseltirken, Galatasaray 11 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor