Göztepespor Başkanından örnek açıklamalar!

Mehmet Sepil karşılaşmaya dair ve özellikle Trabzon ve dün akşamki yaşanan olaylara dair Haber61 TV mikrofonlarına konuştu

Haber61 / Spor Servisi 1461 Trabzon'un 2-0 mağlup ettiği Göztepespor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil karşılaşmaya dair ve özellikle Trabzon ve dün akşamki yaşanan olaylara dair Haber61 TV mikrofonlarına Türk futboluna örnek oluşturacak önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Sepil şunları söyledi:

"Bizim gönlümüzde kendi takımımız adına süper ligde olmayı istiyorduk ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Ama futbolun içerisinde herşey var ve sahadaki sonuçların dışında diğer güzelliklerden de konuşalım. 1461 Trabzon Başkanı ve Trabzonspor Kulübü Başkanına, Trabzon halkının bildiğimiz güleryüzlü ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkkür ediyorum. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Sanıyorum ki seneye yine karşı karşıya geleceğiz. Bizim dün akşamki konuyla ilgili görüşümüz; hiçbir şekilde saha olaylarını tasvip etmiyoruz. Bir kaç tane seyircinin yaptığını bütün Trabzon halkına ve taraftarına maletmek doğru değil. Biz sporu spor için yapıyoruz ama bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum."


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor