Göztepe deplasmanda güldü!

PTT 1. Lig'in 13. haftasında Boluspor taraftarı önünde Göztepe'yi konuk etti. 90 dakika sonunda Göztepe mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Boluspor 17 puanda kalırken, Göztepe'nin puanı 20 oldu. Mücadeleye ev sahibi Boluspor ço

Göztepe deplasmanda güldü!

PTT 1. Lig'in 13. haftasında Boluspor taraftarı önünde Göztepe'yi konuk etti. 90 dakika sonunda Göztepe mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Boluspor 17 puanda kalırken, Göztepe'nin puanı 20 oldu.

Mücadeleye ev sahibi Boluspor çok iyi başladı ve kırmızı-beyazlı takım 8. dakikada Tevfik Köse'nin golüyle rakibi önünde 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika da bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne olurken, konuk ekip 70. dakikada Mirkan Aydın ile beraberlik golünü buldu. Mücadelenin 90. dakikasında Göztepe bir penaltı kazandı. Penaltıyı Leroy George gole çevirdi ve 90 dakika sonunda Göztepe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler