Gözler Trabzonlu golcülerde!

-GÖZLER GOLCÜLERDE- Bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile golsüz berabere kalan, Galatasaray'a ise deplasmanda 3-0 yenilen Trabzonspor, ''Üç büyük'' rakibi karşısında gol özlemi yaşıyor. Ligde 8'er gol atan Gökhan Ünal ve Umut Bulut, Beşiktaş maçında gol at

Gözler Trabzonlu golcülerde!

-GÖZLER GOLCÜLERDE-

Bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile golsüz berabere kalan, Galatasaray'a ise deplasmanda 3-0 yenilen Trabzonspor, ''Üç büyük'' rakibi karşısında gol özlemi yaşıyor.

Ligde 8'er gol atan Gökhan Ünal ve Umut Bulut, Beşiktaş maçında gol atmaları halinde bu sezon söz konusu maçlardaki ilk gollerini kaydetmiş olacaklar.

-BASINA KAPANDI-

Trabzonspor, bu akşam ve yarın basına kapalı yapacağı çalışmaların ardından hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a gidecek.

Bordo-mavililer, yarın saat 19.55 uçağı ile İstanbul'a gidip maç saatini beklemeye başlayacak. Karadeniz ekibinde sakatlığı bulunan Ferhat'ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın geçen haftaki Ankaragücü maçının kadrosunda bir revizyon yapması beklenmiyor. Yanal'ın sadece savunmada Tayfun'un yerine Serkan'a forma şansı verebileceği belirtildi. Alanzinho'nun da daha önceki iki maçta olduğu gibi oyunun ilerleyen bölümlerinde görev alması bekleniyor.

Bu arada bordo-mavili futbolcuların bu akşam sinemaya giderek ''Recep İvedik-2'' adlı filmi izleyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor