Gözler TFF'de, Konyasporlu futbolcular ceza alacak mı?

Trabzonspor'a küfür paylaşımları yapan Konyasporlu futbolcuların TFF tarafından cezalandırılması bekleniyor.

Gözler TFF'de, Konyasporlu futbolcular ceza alacak mı?

Lider Trabzonspor, sahasında en yakın takipçisi Konyaspor'la karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Konyasporlu futbolcuların skandal paylaşımları gündeme oturdu.

Konyaspor'un Karagümrük'e kupadan elenmesinin ardından Konya'ya dönüşünde taraftarları havaalanında karşılarken, Trabzonspor'a yönelik küfürlü sloganlar atıldı.

Futbolculardan Guilherme, Konrad Michalak, Endri Çekiçi ve Ekrem Kayılıbal da bu küfürlü tezahüratların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yönetimin hemen harekete geçerek bu paylaşımları sildirdiği görüldü.

Daha önce bazı futbolcular küfürlü paylaşımlar nedeniyle ceza almıştı. Hakemlere yönelik küfürlü paylaşım nedeniyle Fenerbahçeli Osayi-Samuel'e de 3 maç ceza verilmişti.

Şimdi gözler TFF'nin bu skandal karşısında ne yapacağına çevrildi. Bordo mavili taraftarlar daha önce de örnekleri olduğu üzere Konyasporlu futbolculara ceza kesilmesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor