Gözler Cardozo'ya çevrildi

Ligde ilk 3 hafta sonunda 1 gol yemesine karşın, rakip fileleri de sadece 1 kez sarsabilen Trabzonspor'da gözler Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo'ya çevrildi.Lige İstanbul Başakşehir maçında penaltıdan attığı golle moral bulan Cardozo'nun tam olar

Gözler Cardozo'ya çevrildi

Ligde ilk 3 hafta sonunda 1 gol yemesine karşın, rakip fileleri de sadece 1 kez sarsabilen Trabzonspor'da gözler Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo'ya çevrildi.

Lige İstanbul Başakşehir maçında penaltıdan attığı golle moral bulan Cardozo'nun tam olarak form tutması için kısa bir zamana daha ihtiyaç olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Benfica'da fazla forma şansı bulamayan, Trabzonspor'da bir sakatlık yaşayan Cardozo'nun ileride daha fazla topla buluşmasını isteyen Halilhodzic, bu görevi Mehmet Ekici'ye verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor