Gözler A.Aker, kulaklar Kadıköy’de

Nefes nefese devam eden şampiyonluk yarışında bugün 33. hafta maçları oynanacak. Trabzonspor evinde İ.B.B'yi ağırlarken, Fenerbahçe Ankaragücü engelini aşmaya çalışacak.Spor Toto Süper Lig'de son iki haftaya girilirken Fenerbahçe ile aynı puanda olan Trab

Gözler A.Aker, kulaklar Kadıköy’de

Nefes nefese devam eden şampiyonluk yarışında bugün 33. hafta maçları oynanacak. Trabzonspor evinde İ.B.B'yi ağırlarken, Fenerbahçe Ankaragücü engelini aşmaya çalışacak.

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftaya girilirken Fenerbahçe ile aynı puanda olan Trabzonspor, bugün sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Taraftarına galibiyet ile veda edip, şampiyon olmak isteyen Bordo-mavililerin kulağı da Kadıköy'de olacak.

TRABZONSPOR-İSTANBUL BŞB

15 Mayıs Pazar 20:00

Spor Toto Süper Lig 2010/2011 Sezonu - 33. Hafta

Stadyum: Hüseyin Avni Aker

Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

Spor Toto Süper Lig'de bugün sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan şampiyonluk adaylarından Trabzonspor, rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflerken, averajla önünde bulunan lider Fenerbahçe'nin de Ankaragücü karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:00'de başlayacak ve bu önemli maçı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

27 yıldır ligde şampiyonluk hasreti çeken Trabzonspor'un, şampiyonluk için önünde kritik 180 dakika bulunurken bordo-mavili camiada adeta nefesler tutuldu.

Ligin 19. haftasındaki Fenerbahçe maçını 2-0 kaybettikten sonra, 13 maçta 10 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, Trabzon'da kazanıp sarı-lacivertlilerin de puan kaybetmesini ümit ederek ligin son haftasına girilirken liderliği devralmanın hesabını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler