Gözaltına alınan yıldız futbolcu serbest!

Eski takım arkadaşı Mathieu Valbuena'ya "şantaj" yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Fransız futbolcu Djibril Cisse'nin serbest bırakıldığı bildirildi.   Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lyon'da forma giyen Fransız milli oyuncu Mathieu Va

Gözaltına alınan yıldız futbolcu serbest!
Eski takım arkadaşı Mathieu Valbuena'ya "şantaj" yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Fransız futbolcu Djibril Cisse'nin serbest bırakıldığı bildirildi.
 
Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lyon'da forma giyen Fransız milli oyuncu Mathieu Valbuena'ya "şantaj" suçlamasıyla başkent Paris'te gözaltına alınan Cisse, 12 saat süren sorgunun ardından serbest kaldı. Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Cisse hakim karşısına çıkarılmadı.
 
Serbest kaldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından bir mesaj yayımlayan 34 yaşındaki Cisse, "Aldırma, mutlu ol. Yorum yok" ve "Birçok kişi yargılar, pek azı bilir, doğru olan susar, kıskançlar saçmalar" ifadelerini kullandı.
 
Cisse'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi, Paris'te sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişiler, Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi"yle suçlanıyor. Valbuena'ya, özel hayatına ilişkin gizli olarak çekilmiş bir görüntünün gönderilerek şantaj yapıldığı iddia ediliyor. Konuyla ilgili Versailles savcılığı tarafından soruşturma açılmıştı.
 
Fransa Milli Takımı'nda Valbuena'yla daha önce birçok maça çıkan Cisse, 41 kez görev yaptığı milli formayla 9 gol kaydetti. Kariyerinde Liverpool, Marsilya, Lazio ve Panathinaikos gibi takımlarda mücadele eden Cisse, Bastia'dan ayrıldıktan sonra Reunion Adası ekiplerinden Saint-Pierroise'a transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler