Göster kendini Cardozo

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu bugün Avrupa Ligi’nde prestijini kurtarmak için çıkacak. Benfica formasıyla Avrupa’da 36 maçta 32 kez gol sevinci yaşayan 31 yaşındaki yıldız oyuncu, Trabzonspor’da grup aşamalarında henüz rakip takımın filelerini sarsamadı.

Göster kendini Cardozo

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu bugün Avrupa Ligi’nde prestijini kurtarmak için çıkacak. Benfica formasıyla Avrupa’da 36 maçta 32 kez gol sevinci yaşayan 31 yaşındaki yıldız oyuncu, Trabzonspor’da grup aşamalarında henüz rakip takımın filelerini sarsamadı. Ön eleme turunda sadece Rostov’a Avni Aker’de gol atabilen Paraguaylı forvet, hem itibarını geri almak hem de takımını lider olarak bir üst tura adını yazdırmak için gol ya da goller arayacak.

Benfica’da iki sezon üst üste finale kalan ve bir kez de Avrupa Ligi’nde gol kralı olan Cardozo, bu başarısını Trabzonspor’da da sürdürmek istiyor. Ersun Yanal, üzerinde çok durduğu deneyimli futbolcusundan bugün çok şey bekliyor. Gruptan lider çıkmanın camia adına ne anlam taşıdığını sürekli öğrencisine aktarıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor