Göster gücünü

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, Mersin İdman Yurdu maçı için oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Antrenmanlarda oyuncularına sürekli olarak daha önceki maçlarda yapılan basit hataların tekrarlanmaması yönünde uyarılarda bulunan tecrübeli tekni

Göster gücünü
Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, Mersin İdman Yurdu maçı için oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Antrenmanlarda oyuncularına sürekli olarak daha önceki maçlarda yapılan basit hataların tekrarlanmaması yönünde uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, milli oyuncuların da katıldığı bir toplantı yaptı. Hayatında bu tür inişli çıkışlı dönemleri çok yaşadığını da oyuncularına aktaran kurt hoca, "Burada bir şanssızlık süreci yaşıyoruz. Böyle bir dönemi daha önce görmedim ancak bu tür kötü başlangıçları yaşadım. Bu süreci nasıl lehimize çevireceğimizi de biliyorum. Mersin İdman Yurdu maçı bu anlamda bizim için iyi fırsat olacak ve herkes bu fırsatı değerlendirmeli" diye konuştu. 
 
Millilere seslendi 
Sakat oyuncularla ve milli takım kamplarından dönen oyunculara seslenen Halilhodzic, "Sizin yokluğunda yorucu bir süreç geçirdik. Yorgun olabilirsiniz ancak şimdi özveri vakti" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor