"Gördünüz mü Avni Aker Stadını?"

Trabzonspor Bayan Komisyonu Başkanı Eşay Öngür, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Tranzonspor'un oynadığı Lille maçı sonrası bir yazı kaleme aldı.Öngür yazısında şu ifadeleri kullandı:"Ve Nihayet…Sayın Hayri Hocam, Sevgili Hacer ve Sevim Ablalarım…Gördünüz mü A

"Gördünüz mü Avni Aker Stadını?"

Trabzonspor Bayan Komisyonu Başkanı Eşay Öngür, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Tranzonspor'un oynadığı Lille maçı sonrası bir yazı kaleme aldı.

Öngür yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Ve Nihayet…

Sayın Hayri Hocam, Sevgili Hacer ve Sevim Ablalarım…

Gördünüz mü Avni Aker Stadını?

Tam sizin istediğiniz, düşlediğiniz, öğrettiklerinizin yeşerdiği davranışlarla bütünleşmiş, büyümüş, çağdaş Trabzon halkını ve her zaman gurur duyduğunuz Trabzonspor’u.

Keşke biraz daha genç olsaydım da maçlara gidebilseydim diyen Sevim Kantarcı inanıyorum ki bu maçtan sonra Moskovaya gitmeyi de arzu edecekti ve O’nu zor durduracaktık. Kendini yüceltmeden çalıştığı ve emek verdiği her kuruma Trabzon ve insanlık için en iyisini yapmayı öğreten asil ve fedakar davranışlarla açtığınız yolda ilerliyoruz.

Bir insanın özlemi olması gereken örnek davranışlarınız için hepinizi saygı ve rahmetle anıyor emekleriniz boşa gitmediğine inanıyorum. Nurlar içinde yatın diyorum.01.10.2011

Eşay ÖNGÜR

Trabzonspor Bayanlar Komisyonu Başkanı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler