Golleri Cezayire hediye etti

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor İstanbul’da G. Saray’ı 3 gol ile geçti karşılaşma sonrası konuşan Medjani, “ Duran toplarda gol ata biliyorum. İlk golde Fatih’in ortasıyla gol attım. İkinci gol ile biraz kurnaz gol attım. Benim Özelliğin bu şekilde g

Golleri Cezayire hediye etti

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor İstanbul’da G. Saray’ı 3 gol ile geçti karşılaşma sonrası konuşan Medjani, “ Duran toplarda gol ata biliyorum. İlk golde Fatih’in ortasıyla gol attım. İkinci gol ile biraz kurnaz gol attım. Benim Özelliğin bu şekilde goller atmak. Duran Gollerde çok iyi olduğumuzu biliyorduk ve böylede oldu golleri bulduk. Takımızın adına yeni sayfa acıyoruz. Yeni hocamızla devam edeceğiz. Ersun Hoca ile fazla çalışamadım çünkü milli takımdan yeni geldim burada görüştüm kendisiyle. Bu hafta güzel geçer. Bugünkü gollerime önce Trabzonspor’a ve Cezayirlilere hediye ediyorum.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler