Golleri atan Trabzonspor olacak

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Benfica karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Orada nasıl 2 gol yediysek, İstanbul'da da golleri biz atacağız" diye konuştu.Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Benfica'ya deplasmanda 2

Golleri atan Trabzonspor olacak

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Benfica karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Orada nasıl 2 gol yediysek, İstanbul'da da golleri biz atacağız" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Benfica'ya deplasmanda 2-0 mağlup olarak tur için avantaj yitiren Trabzonspor'da moraller bozulsa da tur ümidi sürüyor. Portekiz'in Lizbon kentinden yaklaşık 5 saatlik yolculuğun ardından sabah 07.00 sıralarında Trabzon'a inen bordo mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, genel olarak oyuncularının sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam 2- 0'lık skora asla teslim olmayacaklarını belirterek, "Seyircimizle ve oyunumuzla rakibi yenip tur atlamak istiyoruz" dedi.

YENER: TUR İÇİN İNANCIMIZ OLDUKÇA YÜKSEK

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de, yaptığı açıklamada, İstanbul'da turu alabilecek güce sahip olduklarını belirterek, "Benfica karşısında bir çok gol pozisyonu bulduk. İki takım da etkili bir futbol oynadı. Hatta gol dahi attık ancak ofsayt gerekçesi ile verilmedi. Bize göre ofsayt değildi ama bu konuda maalesef yapılacak bir şey yok. Şimdi tur için İstanbul'da elimizden geleni yapacağız. Rakibimizden hiçbir çekincemiz yok. Aksine kendimize olan güvenimiz onlardan fazla. İstanbul'da her şey çok farklı olacak. Bu kez golleri biz atacağız" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ İSTANBUL'DA GÖVGE GÖSTERİSİ YAPACAKTIR"

Yener, rakip takım taraftarının az sayıda olmasına karşın hakemi baskı altına almayı başardığını belirterek, "Biz ise İstanbul'da en az 61 bin kişi ile bir şov yapacağımızı düşünüyoruz. Kimsenin tur için inancı kaybolmamalı. Çünkü futbol takımımızın inancı hala ilk günkü gibi. Taraftarlarımızın da İstanbul'da bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Orada gövde gösterisi niteliğinde bir maça çıkacağız. Benfica karşısında bir çok pozisyona girdik. Rakibi kontrol eden bir takım değil, kendi oyunumuzu oynayan bir takımdık. İstanbul'da ise çok daha iyi şeyler yapan bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor