Golcün yoksa çile çekiyorsun!

F.Bahçe’nin forvetlerinin 38, G.Saray’ın forvetlerinin 25 gol attığı ligde Trabzonspor’un golcüleri ise 15 gole ulaşabildi. Akhisar’ın golcülerinin bile 25 gol atması Trabzonspor’un içler acısı durumunu ortaya koyarken, Bordo-Mavili golcüler ancak kümeye

Golcün yoksa çile çekiyorsun!
F.Bahçe’nin forvetlerinin 38, G.Saray’ın forvetlerinin 25 gol attığı ligde Trabzonspor’un golcüleri ise 15 gole ulaşabildi. Akhisar’ın golcülerinin bile 25 gol atması Trabzonspor’un içler acısı durumunu ortaya koyarken, Bordo-Mavili golcüler ancak kümeye oynayan takımların golcülerini geçebildi
 
İMRENİR HALE GELDİK
 
Trabzonspor’da golcü sıkıntısı tavan yaptı… Son 2 sezondur golcü sıkıntısı yaşanmasına rağmen İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin golcü transferi yerine farklı transferler gerçekleştirmesi Bordo-Mavili camianın bugün çektiği çilenin ana nedeni olarak bir kez daha ortaya çıktı. Trabzonspor taraftarı her maçta adeta golcüsüz bir takım oluşturan yönetime isyan ederken, ligde mücadele eden diğer takımların forvetlerinin performansına ise imrenir hale geldik.
 
15 GOL ATABİLDİLER
 
Ligde geride kalan 27 hafta sonrasında Trabzonspor’un golcüleri; Emre, Henrique ve Janko 15 gole imza atarken, 3 golcünün vasat performansı Bordo-Mavili takımın ligde kendine daha iyi yer edinmemesinde de önemli etken oldu. Lig lideri Fenerbahçe’nin golcüleri 38 gole imza atarken, ikinci sıradaki G.Saray’ın golcüleri 25, üçüncü sıradaki Beşiktaş’ın golcüleri de 18 gole imza attı.
 
SIRADANLAŞTIRDILAR
 
Akhisar’ın golcü oyuncuları bile 25 gole ulaşırken, Trabzonsporlu golcüler ancak ligde kalma mücadelesi veren takımların golcüleri ile boy ölçüşebildi. Elazığ’da sadece Deniz 11 gol atarken, Erciyes’in golcüleri 14, Kayseri’nin golcüleri ise 9 gol atabildi. Durum böyle olunca hem sezon başında hem de devre arasında golcü transferini gerçekleştiremeyen Bordo-Mavili yönetim, Trabzonspor’un adeta sıradanlaşmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor