Gol de asiste Gökhan'dan

Kayserispor'dan sezon başında transfer edilen Gökhan Ünal, 14. hafta sonunda attığı 5 gol ve yaptığı 6 asistle de takımını sırtlayan oyuncu oldu. TAKIMINI KURTARAN ADAMBordo mavili takımın flaş transferlerinden olan Gökhan Ünal, bugüne kadar bordo-Mavili

Gol de asiste Gökhan'dan

Kayserispor'dan sezon başında transfer edilen Gökhan Ünal, 14. hafta sonunda attığı 5 gol ve yaptığı 6 asistle de takımını sırtlayan oyuncu oldu.

 

TAKIMINI KURTARAN ADAM

Bordo mavili takımın flaş transferlerinden olan Gökhan Ünal, bugüne kadar bordo-Mavili formayla  çıktığı 14 maçta  önemli gollere imza attı.

 

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasının geride kalmasıyla birlikte şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Trabzonspor'da Gökhan Ünal ,14 maçta 5 gol atarak takımının lider olmasında büyük paya sahip oldu. Gökhan, Trabzonspor'un geriye düştüğü maçlarda ortaya çıkarak takımını yenilgiden kurtaran oyuncu oldu.

 

GOLLER GÖKHAN ÜNAL'DAN

Trabzonspor'da  7 oyuncu golle tanışırken, Gökhan Ünal ve Umut Bulut 5'er, Selçuk İnan 3, Yattara, Isaac, Colman ve Tayfun 2'şer gol attı. Bordo-mavili takımda gollerin yüzde 71'ni yerli oyuncular yüzde 29'nu ise yabancı oyuncular rakip filelere gönderdi. Golcü futbolcu Gökhan ligde attığı 5 golün yanı sıra yaptığı asistlerle de Trabzonspor'unr puan hanesine önemli katkılar yaptı

 

TARAFTAR GÖKHAN'I ALKIŞLADI

Gökhan Ünal, son olarak Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Kocaelispor karşısında çok iyi futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 88 .dakikasında yerini İsaac'a bırakan golcü Gökhan'ı oyundan alan teknik direktör Ersun yanal'a tribünlerden protesto geldi. Taraftarlar Gökhan lehine tezahürat yaparak alkışlarken, Gökhan Ünal'da taraftarın bu jestine alkışla karşılık verdi.

 

BURSA MAÇINDA GÖKHAN'A ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Türkcell Süper Ligi lideri Trabzonspor  ligin 15. haftasında Cumartesi günü saat 15.00'da deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçında yine en büyük silahı Gökhan Ünal olacak. Formla her hafta yükselen ve Trabzonspor'a biraz daha uyum  sağlayan tecrübeli krampon Bursaspor maçında da fileleri havalandıracak en etkin silah olacak.

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor