Göktaş'tan ilk açıklama geldi

Göktaş, “Biliyorsunuz endişelerimi daha önce dile getirmiştim. Fener-Ankaragücü maçı önce Emre Belözoğlu ve Kaan’la ilgili bir söylemim olmuştu. Bu süreci yargıya getirdim. Zaten bu konu ile ilgili ihbarım vardı. Bunların gündeme getirilip araştırılmasını

Göktaş'tan ilk açıklama geldi

Göktaş, “Biliyorsunuz endişelerimi daha önce dile getirmiştim. Fener-Ankaragücü maçı önce Emre Belözoğlu ve Kaan’la ilgili bir söylemim olmuştu. Bu süreci yargıya getirdim. Zaten bu konu ile ilgili ihbarım vardı. Bunların gündeme getirilip araştırılmasını ben zaten istiyordum. Yıllardır spor kamuoyunda bu tarz şeyler duyuluyordu. Bundan son derece rahatsızım. Bunu Fenerbahçe düşmanlığı ya da bir takım düşmanlığı anlamında yapmıyorum. Çünkü maça giden insanlar adeta aldatılmış gibi hissediyordu kendini. Bende kendimi aldatılmış gibi hissediyordum. Sahada oynayan futbolcular ter döküyor ama masa başında oyunlar dönüyor. Bu beni rahatsız etti. Bu geçen yıllarda İtalya’da da yaşanmış bir olay. Bildiğim kadarıyla Juventus küme düşürüldü, Yunanistan’da da şike olaylarına yargı el attı. Türkiye’de de bunun olabileceğini düşündüğüm için yargıya başvurdum. Türkiye artık bu kirliliği kaldıramaz. Bu çirkinlik bitmeli. Herkes sahada bileğinin hakkı ile oynamalı ve kazanmalıdır. Bu anlamda Türk yargısına son derece müteşekkirim bunun en iyi şekilde sonuçlanacağına eminim ve Türk futbolundaki kirlilik bunun sonucunda inşallah kalkacak. Önümüzdeki yıllarda daha temiz bir lig seyredeceğiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor