Göktaş'tan Emre iddiası!

Trabzonspor’un forum sitelerinden birinde yer alan bilgiye göre AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş bir bilgiyi kamuoyu ile paylaştı.İddiaya göre, Göktaş, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçeli futbolcu Emre Belezoğlu’nun 3 Ankaragüçlü

Göktaş'tan Emre iddiası!

Trabzonspor’un forum sitelerinden birinde yer alan bilgiye göre AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş bir bilgiyi kamuoyu ile paylaştı.

İddiaya göre, Göktaş, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçeli futbolcu Emre Belezoğlu’nun 3 Ankaragüçlü futbolcu ile bir görüşme yaptığını ve onlara Fenerbahçe’ye transfer edebileceğini belirttiğini iddia etti.
Göktaş bu bilginin kendisine emin kaynaklardan geldiğini, bu kaynağına güvendiğini ve bu nedenle bilgiyi kamuoyu ile paylaştığını belirtti.
 

Göktaş, konu ile ilgili olarak ancak bu kadar detay bilgi verebileceğini belirterek “İsterlerse Trabzonspor kulübü yetkililerine ve ilgililere, daha detaylı bilgi verebilirim” dedi. Kemalettin Göktaş, Fenerbahçe’nin Bizans oyunları ile şampiyon olmayı yeğlediğini belirterek aynı Belezoğlu’nun Bucasporlu futbolculara da benzer tekliflerde bulunduğunu ifade etti. Emenike’nin Fenerbahçe-Karabük maçında oynatılmamasına da dikkat çeken Göktaş “Ankaragücü Fenerbahçe maçını Federasyon tam bir gözlem altına almalı, bir değil üç dört gözlemci ile maçı takip ettirmeli” dedi.


GÖKTAŞ AHMET BULUT’U SORDU
Kemalettin Göktaş, futbol menajeri Ahmet Bulut’a da dikkat çekerek “Bu adam, Fenerbahçe’nin oynayacağı maçlarda rakip takımın futbolcuları ile direkt temaslarda bulunuyor. Niye, kimse bunu niye takip etmiyor” dedi.
 

SAVCILARA ÇAĞRI
Ak Parti Trabzon Milletvekili, seçim çalışmaları için bulunduğu Trabzon’da, bu iddialarını kamuoyu ile paylaşırken, savcıları da göreve çağırdı bildiklerini anlatabileceğini ifade etti ve şunları söyledi; “Çok basit son bir hafta içinde hatta son üç günde, Emre Belözoğlu hem de biraz kabadayı üslupla üç Ankaragücülü futbolcuyu aradı mı bunu telefon kayıtlarından soruşturma yapacak olan savcılar hemen bulur. Türkiye temiz bir lig istiyor. Şaibeli değil” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor