Göksel Gümüşdağ'dan, Bilal Erdoğan yanıtı: Çok yakın kardeşim!

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hakkındaki iddialara yanıt verdi

Göksel Gümüşdağ'dan, Bilal Erdoğan yanıtı: Çok yakın kardeşim!

Sezon boyunca adı şaibe ile anılan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Milliyet’e konuşan Gümüşdağ, Bilal Erdoğan’ın şampiyonluk kutlamalarına katılmasının eleştirilmesine de yanıt verdi.

İşte Gümüşdağ’ın verdiği röportajdan ilgili bölümler;

SİYASETE UZAK KALDIK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akrabanız olduğu ve size katkı sağladığı söyleniyor, ne dersiniz?

-Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim kurucu başkanımızdır. Bundan şeref duyarız. Ama sahada oyun gücün yoksa, seni hiçbir güç şampiyon yapamaz. Başaramazsın... Siyasete en yakın kulüp olmama rağmen, siyasete en uzak biz kaldık.

BİLAL ERDOĞAN SEVDİĞİM KARDEŞİM

Sizin şampiyonluk maçınıza ve şampiyonluk gösterilerine Bilal Erdoğan da katıldı. Takımlar üstünden siyasette bir güç gösterisi mi var acaba?

-Hiç ilgisi yok. Bilal Erdoğan benim çok sevdiğim, çok yakın kardeşimdir. Sadece bu maça gelmedi ki... Bu sezon bizim birçok maçımıza geldi. Bu maç da sadece onlardan biriydi. Ayrıca Trabzonspor’a, Sivasspor’a başarılar diliyorum, çok iyi yarıştılar. Her takımımız iyi olsun ki, rekabet artsın. Bundan mutlu oluruz.

TFF’de, MHK’de, ilgili kurullarda etkili adamlarınız olduğu ve istediğiniz kararları aldırdığınız söyleniyor, ne cevap verirsiniz?

-TFF’yi ben yönetiyorsam, hakemlerin atamasında etkili oluyorsam, o zaman geçen sezon bitime 8 hafta kala 8 puan öndeyken Başakşehir niye şampiyon olamadı? Göksel Gümüşdağ , TFF’de, MHK’de bu kadar güçlüyse takımını niye şampiyon yapamadı? Hadi Türkiye’yi dizayn ediyoruz, bu takım UEFA Avrupa Ligi’nde ilk sekize girmek üzere... Avrupa Ligi’ni de mi Göksel Gümüşdağ idare ediyor? Gülerler adama... Bu temeli olmayan iddialara “Bozbaykuşlar” bile güler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
57 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor