Gökhan'ın Kayseri heyecanı

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor'da golcü oyuncu Gökhan Ünal'ı eski takımına karşı forma giyecek olmanın heyecanı sardı. Turkcell Süper Lig'de 12. haftayı golsüz beraberlikle kapatan Trab

Gökhan'ın Kayseri heyecanı
Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor'da golcü oyuncu Gökhan Ünal'ı eski takımına karşı forma giyecek olmanın heyecanı sardı.

Turkcell Süper Lig'de 12. haftayı golsüz beraberlikle kapatan Trabzonspor ile Kayserispor'un mücadelesini bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Gökhan Ünal heyecanla bekliyor.

Golcü oyuncu, 2003 yılında transfer olduğu Kayserispor'da kariyerine Yimpaş Yozgatspor'da kiralık olarak sürdürmüş, daha sonra tekrar sarı-kırmızılı takıma dönerek başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. 2004-2005 sezonunda Kayserispor formasıyla ilk golünü ligin 13. haftasında Denizlispor'un sarı-kırmızılı takımı 2-1 yendiği maçta atan golcü oyuncu aynı sezon oynanan Galatasaray maçında oyuna sonradan girip attığı 2 golle tanınmaya başlandı. Aynı forma ile 2005-2006 sezonunda 25 golle gol kralı oldu. Takımı da sezonu 5. sırada tamamlamıştı.

2006-2007 sezonuna ise İntertoto Kupası'yla başlayan golcü oyuncu yaşadığı sakatlık sonrası 8. hafta sahalardan uzak kaldı. Söz konusu sezonda 25 maçta 16 gol atmıştı. Kayserispor formasıyla ilk kupasını 2007-2008 sezonunda elde edilen Fortis Türkiye Kupası ile kaldırmış sezonu ise 11 golle tamamlamıştı. Golcü oyuncu sezon başında ise Kayserispor ile yollarını ayırarak Trabzonspor'a transfer oldu.

Ligde 27 puan ile liderlik koltuğunda yer alan Trabzonspor, 19 puan ile 7. sırada yer alan sarı-kırmızılı takımın karşılaşması zorlu mücadeleye sahne olması beklenirken, eski takımına karşı mücadele edecek olan Gökhan Ünal için ise ayrı bir önem taşıyor.

Bordo-mavili takımda 4 yıl formasını giydiği Kayserispor'da sergilediği performansın çok altında bir görüntü sergileyen golcü oyuncu, yeni takımında bu sezon 5 gol ve 5 asist yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın görev vermesi durumunda sahaya duygu dolu çıkması beklenen golcü oyuncunun 3 haftadır ara verdiği gollerine eski takımına karşı başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler