Gökhan'ın bir sorunu yok

Trabzonspor'un golcüsü Gökhan ile ilgili eleştiriler artarken eski takım arkadaşı Kayserispor'un Trabzonlu takım kaptanı Ragıp Başdağ, golcü Gökhan 'ı savundu. GÖKHAN'IN STİLİ ÇOK FARKLIKayserispor'da 4 sezon Gökhan ile birlikte forma giyen Ragıp golcü fu

Gökhan'ın bir sorunu yok

Trabzonspor'un golcüsü Gökhan ile ilgili eleştiriler artarken eski takım arkadaşı Kayserispor'un Trabzonlu takım kaptanı Ragıp Başdağ, golcü Gökhan 'ı savundu.

GÖKHAN'IN STİLİ ÇOK FARKLI

Kayserispor'da 4 sezon Gökhan ile birlikte forma giyen Ragıp golcü futbolcunun değişik bir sitili olduğunu ifade ederek “ Oyun içersinde sürekli bulunmaz o bir anda ortaya çıkar golü atar. Sürekli oyun içinde bulunması istenirsi onun sitiline uymaz. Gökhan Kayseri'de de oynarken oyun içinde fazla görünmez bir anda ortaya çıkar golü atardı ”dedi.

 

TS FORMASINI GİYMENİN AĞIRLIĞI VAR

Ragıp ,eski takım arkadaşı Gökhan Ünal'ın dışarıdan bakıldığında  Umut ile çok uyumlu gibi durmadıkları hissi verdiğini ifade ederek” Tabiî ki bizler dışardan bakıyoruz.Böylede olmayabilir. Ancak sahada çok iyi bir ikili gibi durmuyorlar.Biz yanılmış da olabiliriz. Eğer aralarında uyumsuzluk , üzerlerinde Trabzonspor forması giymenin verdiği ağırlık  varsa ve onlardan da , çok şeyler bekleniyorsa bunlardan olumsuz etkilenmeleri doğaldır . Gökhan bizim takımda çok  iyiydi.

 

GÖKHAN'I FATİH İLE KIYASLAMAYIN

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Kayserispor'un Trabzonlu futbolcusu Ragıp eski takım arkadaşı Gökhan Ünal'ın Fatih Tekke ile kıyaslanmayacağını ifade ederek” Fatih'in stili farklı, ,Gökhan'ın ki daha farklıdır.Ben ikisiyle de birlikte oynadım. Fatih topu alır çalım atar orta atar golü kendi yaratır, Gökhan ise önüne topu alır ve golü atar. Gökhan pozisyon bulunca ,yaratıcılığını  kullanır, işi bitirirdi.  Birde Gökhan kapalı savunmalara karşı oynarken zorlanır. Avni Aker'de bütün takımlar Trabzonspor'a karşı kapalı savunmayla oynuyor. O da fazla boş alan yakalayamıyor.

 

G.SARAY'A GİDEMEDİĞİ İÇİN ÜZGÜN DEĞİL

Ragıp Gökhan ile çok yakın arkadaş olduklarını da sözlerine ekleyerek” Her sorununu benle paylaşır. Bende onla paylaşırım. Bazen onla ilgili Galatasaray'a gidemediği için mutsuz şeklinde haberler okuyorum. Bunlar tamamen hayal ürünü. Eğer Trabzon'da mutsuz olsaydı bunu ilk bilenlerden biri ben olurdum. Aksine onun Trabzon'da mutlu olduğunu biliyorum.  Gökhan'a bizde oynarken Galatasaray'dan daha fazla parayı Rus takımları verdi.Ruslar Gökhan'a  7.5, 8.5 milyon euro verdi. Kendisi gitmek istemedi.

 

UYUM SAĞLAR

Gökhan'ın Trabzon'un hedeflerine atmosferine uyum sağlaması ve onları anlaması için zamana ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Ragıp “ Gökhan süper ligde 5-6 sezon sadece Kayseri'de oynamış. Yani başka bir ortam görmemiş.  Kayserispor'un hedefleri farklı Trabzon'un ki ise çok farklıdır. Trabzonspor'da farlı bir ortam ve amaç var.Onun durgun görüntüsünde  bunun yarattığı baskının  da etkisi olabilir. Ama ona sabır gösterin zaman verin. Ben kısa süre sonra Gökhan'ın düzeleceğine inanıyorum. 

 

YİNE DE ATIYOR

Kayseri'de ki performansını yakalayamadığı söylenen  Gökhan'ın  Trabzonspor'un en fazla gol atan ismi olduğunun da altını çizen Ragıp “Bakın bakalım Takımın en fazla gol atan oyuncusu kim. Gökhan 'a biraz daha pas atan oyuncu olsa o daha çok pozisyona girer. Trabzonspor'da bu pasları sanırım alamıyor. Hep kendi becerileriyle  pozisyona girmeye çalışıyor .Zaten rakipler Trabzon'a karşı çok adamla kapanıyor . O da kendisini pozisyona sokacak etkili  pasları alamayınca sıkıntı yaşar Onun en büyük özelliği boş alan yakalayacak ve gole gidecek. Pas önüne atıldı mı onu  kimse yakalayamaz. Ayağına pas atmaktan ziyade önündeki boş alana paslar atılmalı"

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor