Gökhan'a krampon uğuru

Trabzonspor'un gol silahı Gökhan Ünal, 6 hafta sonra golle tanıştı. Gökhan Ünal'ın ilk yarıda kramponlarını değiştirmesi golcü futbolcunun uğuru oldu, 6 hafta sonra gol atarak eleştirilere cevap vermiş oldu. GÖKHAN ÜNAL 6 HAFTA SONRA GOLLE BULUŞTU Trabzon

Gökhan'a krampon uğuru

Trabzonspor'un gol silahı Gökhan Ünal, 6 hafta sonra golle tanıştı. Gökhan Ünal'ın ilk yarıda kramponlarını değiştirmesi golcü futbolcunun uğuru oldu, 6 hafta sonra gol atarak eleştirilere cevap vermiş oldu.

GÖKHAN ÜNAL 6 HAFTA SONRA GOLLE BULUŞTU
Trabzonspor'da 6 hafta aradan sonra golle buluşan Gökhan Ünal ise, "Maça çok iyi başlayamadık. Ama oyunu bırakmadık. Üstün oyunumuzla ilerleyen dakikalarda kendimizi toparladık. Güzel bir galibiyet aldık. Belki zor maç kazanıyoruz ama bize karşı oynayan rakipler nedense bizden sonraki maçlarda böyle oynayamıyorlar. İstediğimiz zaman yenemeyeceğimiz takım yok. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp sezon sonunda daha iyi olmak istiyoruz" dedi.

GOLDEN SONRA SUS İŞARETİ YAPTI

Gökhan, gollerden sonra "sus" işareti yapmasıyla ilgili olarak da, "Bana gelen eleştiriler vardı. Trabzon'u sevmediğim söyleniyordu. Ben Trabzon'u sevmesem buraya gelmezdim. Alışma dönemim oldu. Gelmeden 3 ay top oynamadım onun da verdiği hamlık vardı üzerimde. Eskişehir maçı benim başlangıcım oldu. Bundan sonra daha iyi bir Gökhan Ünal izleyeceksiniz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler