Gökhan Ünal söz verdi

GÖKHAN SÖZ VERDİTakımın gol yollarında sıkıntı yaşamayacağına sözünü de veren Gökhan, ilk yarıda tam hazır olmayışı nedeniyle bekleneni veremediğini anlatırken şöyle konuştu: "Takımımın başarısı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Gökhan Ünal söz verdi


GÖKHAN SÖZ VERDİ

Takımın gol yollarında sıkıntı yaşamayacağına sözünü de veren Gökhan, ilk yarıda tam hazır olmayışı nedeniyle bekleneni veremediğini anlatırken şöyle konuştu: "Takımımın başarısı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Gol atamadığım maçlarda gol attırdım. Çok da kötü bir ilk yarı geçirmediğimi düşünüyorum ama beklentilerin altında olduğumun da farkındayım. İkinci yarı hem benim için hem takımım için çok farklı olacak. Uzun süre oynamamış olmamın getirdiği hamlığı üzerimden attım. Antalya kampında kendimi toparlayıp takımının alacağı galibiyetlerin altına imza atmak istiyorum."

İDDİA HİÇ BİTMEYECEK

Bordo mavili takımın şampiyonlukta, kendisinin de gol krallığındaki iddiasının hiç bir zaman bitmeyeceğini de vurgulayan Gökhan, daha sonra şöyle konuştu:

"İkinci yarıda atacağım gollerle hem takımın zirve yarışına katkı yapmak, hem de kendi açımdan yeniden gol krallığı başarısını yaşamak için çaba harcayacağım. Teknik direktörümüzün ve yönetim kurulumuzun desteğinin arkamda olduğunu bilmek çok güzel. Taraftarların da gönlünde taht kuracağıma inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor