Gökhan: Her takımı yeneriz

Denizlispor deplasmanında attığı altın golle bordo-mavili takımı galibiyete taşıyan Gökhan, iyi mücadele ettikleri zaman karşılarındaki her takımı yenecek güçte olduklarını vurguladı. Başarılı futbolcu, “Bundan sonra her maçımız bir final. Mücadele ettiği

Gökhan: Her takımı yeneriz
Denizlispor deplasmanında attığı altın golle bordo-mavili takımı galibiyete taşıyan Gökhan, iyi mücadele ettikleri zaman karşılarındaki her takımı yenecek güçte olduklarını vurguladı. Başarılı futbolcu, “Bundan sonra her maçımız bir final. Mücadele ettiğimiz zaman karşımızdaki takımı yenecek güçteyiz. Şampiyonluğa oynuyoruz. Her maçımız final, inşallah önümüzdeki haftalarda tempomuzu daha da artırıp, daha iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.
Denizlispor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Egemen de doğru yolda olduklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, “Belirlenen hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Genel olarak iyi mücadele ediyor ve rakiplerimize pozisyon vermiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler