Gökhan : Her maçımız final

Attığı golle Trabzonspor'a 3 puan getiren Gökhan Ünal, hedefledikleri galibiyete 3 ulaştıklarını ifade ederek, "Bundan sonra her maçımız bir final" dedi. İyi bir galibiyet aldıklarını belirten Gökhan, "Mücadele ettiğimiz zaman karşımızdaki takımı yenecek

Gökhan : Her maçımız final
Attığı golle Trabzonspor'a 3 puan getiren Gökhan Ünal, hedefledikleri galibiyete 3 ulaştıklarını ifade ederek, "Bundan sonra her maçımız bir final" dedi.


İyi bir galibiyet aldıklarını belirten Gökhan, "Mücadele ettiğimiz zaman karşımızdaki takımı yenecek güçteyiz. Sonuçta buraya 3 puan için geldik. Şampiyonluğa oynuyoruz. Her maçımız final, inşallah önümüzdeki haftalarda tempomuzu daha da arttırıp, daha iyi olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'un sezona iyi başladığını belirten Gökhan Ünal, "İyi bir takımımız var. Bu takım ligde istediği sonuca ulaşacak" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler