Gökhan haber61'e konuştu

Gökhan Ünal bugün  Takvim gazetesinde Antalyaspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası “Kamptan kaçarak eğlenmeye gitti” haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.   Gökhan haberde bahsi geçen fotoğraflarında izinli oldukları bir akşamda çekildiğ

Gökhan haber61'e konuştu

Gökhan Ünal bugün  Takvim gazetesinde Antalyaspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası “Kamptan kaçarak eğlenmeye gitti” haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

 

 Gökhan haberde bahsi geçen fotoğraflarında izinli oldukları bir akşamda çekildiğini ifade ederek “  Hocamız bize yılbaşında gece 02: 30  kadar izin verdi.

 

O GECE İZİNLİYDİK

Biz de bir saat eğlendik ve gece kampta olmamız gereken saatten 15 dakika öncede kampa döndük. Bir de o fotoğraflar Antalyaspor maçı sonrası çekildi” dedi.

 

 HABERİN TÜMÜ YANLIŞ

 Haberin baştan sona kadar yanlış olduğunu kaydeden Gökhan Ünal, şunları söyledi:

“Hocamız yılbaşında en geç  saat 02 :30 da kamp yapılan otelde olmamızı istedi Bende 02:15 de kamp yapılan otele döndüm. Haberde ise  takım kamptayken Gökhan eğlencede diye yazmışlar. Ben izin günümüzde 1 saat eğlendim. Verilen saatte de otele döndüm. Kamptan kaçmak gibi bir şey yok. Bu tamamen yanlış bir haber. Haberde sabaha karşı  05 :00 da otele döndüğümüz yazılı. Bunun aslı astarı yok, ben otele  bize dönüş saati olan verilen 02:30 dan, 15 dakika önce  döndüm"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor