Gökhan eski günlerini aratıyor

Kayserispor'dan büyük umutlarla transfer edilen Gökhan Ünal, Trabzonspor'da yaşadığı uyum sorunu nedeniyle beklenin performans bir türlü sergileyemedi. Son olarak Beşiktaş karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla eleştiri oklarını üzerine çeken milli oyunc

Gökhan eski günlerini aratıyor

Kayserispor'dan büyük umutlarla transfer edilen Gökhan Ünal, Trabzonspor'da yaşadığı uyum sorunu nedeniyle beklenin performans bir türlü sergileyemedi.

Son olarak Beşiktaş karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla eleştiri oklarını üzerine çeken milli oyuncu, eski günlerini arıyor.

Gökhan Ünal, 2004-2005 sezonunda Kayserispor forması altında oyuna sonradan girip Galatasaray'a attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekme başladı.

 Sarı-kırmızılı takım ile 2005-2006 sezonunda çok iyi bir dönem geçiren oyuncu, takımının ligi 5. sırada bitirmesinden önemli rol oynadı ve 25 golle gol kralı oldu. 2006-2007 sezonunda 25 maçta 16 gol attı.

Kayserispor ile son olarak 2007-2008 sezonunda Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşayan Gökhan, sezonu 11 gol ile kapattı.

Golcü futbolcu, takımda yaşadığı sıkıntılardan dolayı Kayserispor ile yollarını ayırmak durumunda kaldı. İstanbul takımlarının transfer etmek için uğraştığı Gökhan Ünal'ı, Trabzonspor oyuncuya da verdiği ücret ile birlikte 7 milyon 500 bin Euro'ya transfer etti.

Bordo-mavili yönetimin ve teknik adamların iştahını kabartan bu transfer, gelinen noktada Trabzonspor için büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Trabzonspor forması altında 2008-2009 sezonunu 15 gol ile tamamlayan Gökhan Ünal, bu sezon ise sadece 2 gol atabildi. Eski günleri arayan milli oyuncu, Beşiktaş karşılaşmasında ortaya koyduğu futbol sonrası eleştirilerin odağındaki isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler