Gökdeniz'li R.Kazan direnemedi

Rusya Premier Ligi'nin 27. haftasında CSKA Moskova ile Rubin Kazan karşı karşıya geldi. Luzhniki'de oynanan maçı ev sahibi CSKA Moskova 2-1 kazandı. CSKA Moskova'ya galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Alan Dzagoev ve 53. dakikada penaltıdan Seydou Dou

Gökdeniz'li R.Kazan direnemedi
Rusya Premier Ligi'nin 27. haftasında CSKA Moskova ile Rubin Kazan karşı karşıya geldi. Luzhniki'de oynanan maçı ev sahibi CSKA Moskova 2-1 kazandı.
 
CSKA Moskova'ya galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Alan Dzagoev ve 53. dakikada penaltıdan Seydou Doumbia attı. Rubin Kazan'ın tek golü 47. dakikada Aleksandr Prudnikov'dan geldi.
 
Rubin Kazan'da eski Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz ilk 11'de başladığı maçta 79. dakikada hakem Sergey Karasev'den sarı kart gördü.
 
Bu sonucun ardından CSKA Moskova puanını 55'e yükseltip, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesini sürdürdü. Rubin Kazan ise 31 puanda kaldı ve alt sıralardan kurtulamadı. CSKA Moskova gelecek hafta Amkar Perm'e konuk olacak. Rubin Kazan ise iç sahada Ural'ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor