Gökdeniz'li R. Kazan'a rahat yok

Rusya Premier Ligi 27. hafta karşılaşmasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Spartak Moskova sahasında Rostov'u 5-1 yenerek, Rubin Kazan ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi. Rusya Premier Ligi'nde son üç haftaya girilirken şampiyonluk

Gökdeniz'li R. Kazan'a rahat yok

Rusya Premier Ligi 27. hafta karşılaşmasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Spartak Moskova sahasında Rostov'u 5-1 yenerek, Rubin Kazan ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi.

Rusya Premier Ligi'nde son üç haftaya girilirken şampiyonluk yarışı da Rubin Kazan ve Spartak Moskova arasında kıyasıya çekişmeye sahne oluyor. Spartak Moskova, evinde konuk ettiği Rostov'un filelerine, 19 ve 57'de Alex, 39 Yakovlev, 76'da Ananidze ve 82'de Welliton'un ayağından 5 gol bırakırken, Rostov'un tek golü ise 51'de Gatskan'dan geldi.

Spartak Moskova bu galibiyet ile puanını 55'ya yükselterek, 56 puanlı Rubin Kazan'ı son haftaya kadar rahat bırakmayacağı sinyalini verdi. Önümüzdeki hafta Spartak Moskova, Krylya Sovietov'a konuk olurken, Rubin Kazan ise zorlu CSKA deplasmanına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler