"Gökdeniz'e ben sahip çıktım!"

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Fildişi Sahili maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor yönetiminin takımlarından kadroya az futbolcu çağrılmasıyla ilgili yaptığı sitemlere cevap verdi. Herhangi bir kulübe karşı ön yargılı tutumu

"Gökdeniz'e ben sahip çıktım!"

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Fildişi Sahili maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor yönetiminin takımlarından kadroya az futbolcu çağrılmasıyla ilgili yaptığı sitemlere cevap verdi.

Herhangi bir kulübe karşı ön yargılı tutumunun olmayacağını belirten Terim, daha önceki görev süresinde Hami, Ogün, Abdullah, Orhan, Tolunay gibi 6-7 isme görev verdiğini bunların birçoğunu 2006 Avrupa Şampiyonası'nda oynattığı, daha sonra Fatih, Gökdeniz, Hüseyin, Tolga, Ceyhun gibi isimlere görev verdiğini belirtti.

Serkan Balcı'nın da sakatlığı bulunmasaydı bu maçın kadrosuna çağıracağını ifade eden Terim, "Gökdeniz'e herkes sırt çevirdiğinde ben sahip çıktım" diyerek, ön yargılı bir tutum içinde bulunmayacağını örnekledi.

Terim, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olan kadroyu bozmak istemediğini ancak bu kadroya takviyelerin olabileceğini belirterek, Trabzonspor'un başarılı oluşundan memnun olduğunu ve her zaman takip ettiklerini ve katkı alacakları bir kulüp olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor