Gökdeniz'den Rus Futbolcuya Tokat Gibi Yanıt

Suriye sınırında Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının Türk F-16'ları tarafından düşürülmesi tüm gözleri bir anda Türkiye'nin üzerine çevirdi. Özellikle Rusya'dan peşpeşe yapılan sert açıklamalar yapıldı. Uzun süredir Rusya'nın Rubin Kazan takı

Gökdeniz'den Rus Futbolcuya Tokat Gibi Yanıt

Suriye sınırında Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının Türk F-16'ları tarafından düşürülmesi tüm gözleri bir anda Türkiye'nin üzerine çevirdi. Özellikle Rusya'dan peşpeşe yapılan sert açıklamalar yapıldı. Uzun süredir Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökdeniz Karadeniz de bu olaydan olumsuz etkilenen isimlerden biri oldu. 

GÖKDENİZ'E SÖZLÜ TACİZ

Basına açık gerçekleştirilen akşam antremanında takım arkadaşlarından Maksim Zhestokov'un "Sizin Türkler bizim uçağı düşürmüş" şeklindeki sözlü tacizine maruz kalan Gökdeniz, Rus futbolcuya "Türkler bir karış toprakları için canlarını vermekten kaçınmazlar. Aç tarihimizi oku. O millet işgalcilere karşı Çanakkale'de destan yazdı" şeklinde yanıt verdi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler