Gökdeniz veda etti

Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz takım arkadaşları ve personelle vedalaştı.YETKİ BELGESİ İMZALANMADITrabzonspor'un Rubin Kazan'dan beklediği teminat mektubu gelmediği için transferi bugüne kalan Gökdeniz, Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, takım a

Gökdeniz veda etti

Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz takım arkadaşları ve personelle vedalaştı.


YETKİ BELGESİ İMZALANMADI
Trabzonspor'un Rubin Kazan'dan beklediği teminat mektubu gelmediği için transferi bugüne kalan Gökdeniz, Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Rubin Kazan takımına transfer olan ve tüm hazırlıklarını yapan Bordo Mavili ekibin yıldız futbolcusu Gökdeniz, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Ersun Yanal ve ekibiyle vedalaştıktan sonra takım arkadaşlarını yanı gitti.

Gökdeniz birlikte forma gildiği takım arakadaşlarıyla vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı.




 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler