Gökdeniz TS idmanında

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, teknik direktör Ersun Yanal yönetimdeki idmanda futbolcular, düz koşu ve dar alanda pas çalışması yaptı. Çalışmayı, Rusya'nın Rubin Kazan takımında şampiyonluk yaşayan Trabzonspor'un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz de iz

Gökdeniz TS idmanında

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, teknik direktör Ersun Yanal yönetimdeki idmanda futbolcular, düz koşu ve dar alanda pas çalışması yaptı.

Çalışmayı, Rusya'nın Rubin Kazan takımında şampiyonluk yaşayan Trabzonspor'un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz de izledi.

Futbolcu arkadaşlarıyla hasret gideren Gökdeniz, kaptan Hüseyin ve Yattara ile idman sahasında şakalaştı. Gökdeniz, daha sonra, teknik direktör Ersun Yanal ile uzun süre sohbet etti.

İdman sahasında ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökdeniz, son dönemlerde Milli Takım'a çağrılmamasına ilişkin bir soru üzerine, ''Milli takımın patronu Fatih Terim'dir. O görev verdiği zaman biz çıkıp en iyi şekilde oynarız. Görev verilmediği zaman da bekleriz. Türk futbolu için, Türkiye için elimden geleni yaparım'' dedi.

Gökdeniz, Emre Belözoğlu ile arasında yaşananlara ilişkin bir soru üzerine de ''Emre ile otobüs içerisinde ağız tartışması oldu. Ben ne küfür ettim ne de kavga ettim. Sadece ağız tartışması. Basit bir olay. Neden bu kadar büyütüldü ben de anlamış değilim'' diye konuştu.

Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor'un bu sezonu iyi değerlendireceğine ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor