Gökdeniz Trabzonspor'u anlattı

Rusya'da Rubin Kazan takımında top koşturan milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz Rus basınına Trabzonspor'u anlattı. Gökdeniz, "Bordo-mavili kulüpte oynuyorsanız o zaman formanın hakkını vermelisiniz, başka izahı olamaz." diye konuştu.Gökdeniz Karadeniz eski t

Gökdeniz Trabzonspor'u anlattı

Rusya'da Rubin Kazan takımında top koşturan milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz Rus basınına Trabzonspor'u anlattı. Gökdeniz, "Bordo-mavili kulüpte oynuyorsanız o zaman formanın hakkını vermelisiniz, başka izahı olamaz." diye konuştu.

Gökdeniz Karadeniz eski takımı Trabzonspor ile ilgili verdiği röportajda hocası Şenol Güneş'i, bordo-mavili taraftarları ve takım yapısı hakkında düşüncelerini aktardı. Karadeniz ekibinin sadece bir kulüp olmadığını ifade eden yıldız oyuncu, oyuncularıyla, taraftarları, yönetimiyle ve teknik heyetiyle tam bir aile olduğunu vurguladı. Eski hocası hakkında bilgi veren Karadeniz, "Şenol hoca, sizi kendinize inanmanızı sağlar. Örneğin başka kulüplerden gönderilen oyuncular Şenol hocanın takımında yeniden yıldızlaşır. Aynı şekilde gidenlerde eski performansına kavuşmayabilir." şeklinde konuştu.

"BİZE HER YER Trabzon"

Karadeniz temsilcisine çok sayıda insanların gönül verdiğini belirten milli oyuncu,"Trabzon'un tamamı takımını destekler, tam bir aile gibidirler. Bordo-mavili formayı giyiyorsanız hakkını vermek zorundasınız, başka izahı olamaz, zaten anlatamazsınızda." diye konuştu. Taraftarların takımına olan ilişkilerine değinen yıldız oyuncu 'Bize her yer Trabzon' sloganını hatırlattı.

Trabzonspor'dan 2008 yılında Tataristan'ın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz başarıyla Türkiye'yi temsil etmeye devam ediyor.

Gökdeniz'in formasını giydiği Tataristan ekibi Rubin Kazan liglere kendi ülkesi yerine Rus liginden katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler