Gökdeniz Trabzon'a dönmeyi düşünmüyor

Gökdeniz Karadeniz'den samimi açıklamalar... Üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşayan tecrübeli futbolcu Gökdeniz Karadeniz; "Çok güzel bir duygu ama ilk defa üçüncüde doğuma girmek nasip oldu. Çok farklı ve güzel duygular, Allah herkese nasip eder inşal

Gökdeniz Trabzon'a dönmeyi düşünmüyor

Gökdeniz Karadeniz'den samimi açıklamalar...

 Üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşayan tecrübeli futbolcu Gökdeniz Karadeniz; "Çok güzel bir duygu ama ilk defa üçüncüde doğuma girmek nasip oldu. Çok farklı ve güzel duygular, Allah herkese nasip eder inşallah. İsmini Toprak koyduk, üç numara oldu. Aile genişliyor. Ben Rusya'dayım ailem çocukların okulları dolayısıyla İstanbul'da yaşıyorlar ama izinlerimiz, tatillerimiz fazla olmadığı için ben gelemiyorum, ailem benim yanıma geliyor çok fazla sıkıntı olmuyor" şeklinde konuştu.

 

"AVRUPA'DA EN UZUN SÜRE FORMA GİYEN TÜRK FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM"

 

Rubin Kazan takımının vazgeçilmezi haline gelen Gökdeniz Karadeniz, önümüzdeki yıllarda da Rubin Kazan forması giymek istediğini dile getirdiği açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; "Çok uzun zaman oldu, 6 yıl oldu. Daha 3 yıllık bir sözleşmem var. Orada futbol oynamaya devam edeceğim. Herhalde ben Rubin Kazan'ı benimsedim onlarda beni çok sevdiler. Oynamış olduğumuz futbolu beğendiler ki 6 yıldır oradayız. Dediğim gibi bir 3 yıllık daha sözleşmem var herhalde 9 ya da 10 yıla tamamlarsak en uzun yurtdışında oynamış futbolcu ben olacağım. Yurtdışında oynayan oyuncuların çok fazla Türkiye'ye dönememeleri bence çok önemli. Zaman ne kadar uzun olursa onlar için o kadar iyi oluyor, daha çok tecrübe kazanıyorlar. Sonuçta bizim çok uzun yıllar oynamamız ya da yurt dışına oyuncu göndermemiz alttan gelen genç oyunculara daha iyi örnek olabilir" ifadelerine yer verdi.

 

"TÜRK FUTBOLUNDA FANATİZM ÇOK FAZLA"

 

Türk futbolunda yaş anlayışını değerlendiren tecrübeli futbolcu; "Türkiye'de 34'e gelmeye gerek yok 30'u devirdiğin zaman yaşlı sınıfına giriyorsun ama mesela 34 yaşındayım ben orada çok tecrübelisin en iyi ve olgun çağındasın hatta sözleşmeyi bile uzatmayı düşünüyorlar. Benim 2,5 yıllık daha sözleşmem var ama belki 1 yıl daha uzatabilirim. Onlar çok farklı anlayışla bakıyorlar ama Türkiye'de daha farklı tabi" şeklinde konuştu.

 

Türk futbolunun ve futbol anlayışının Avrupa'ya kıyasla daha farklı olduğunu belirten Gökdeniz; "Aslında Türkiye ile Rusya değil de Avrupa ile de aynı Türkiye'nin durumu. Dediğim gibi 30'u devirdiği zaman yaşlı sınıfına giriyor futbolcular. Onun dışında futbola daha çok saygı ile bakıyorlar futbolu bir spor olarak görüyorlar. Bu bizim ülkemizde daha bir fanatizme kaçmış ama onu da inşallah en yakın zamanda düzeltiriz. Yani fanatikliğimizi kendimiz frenleyebilirsek Türkiye'deki o heyecan, o atmosfer Avrupa'da da yok ama kendimizi biraz frenlememiz lazım. Herkesin birbirine biraz daha saygı duyması lazım onun dışında Türkiye'deki futbol bence çok heyecanlı" ifadelerine yer verdi.

 

"YURT DIŞINDA OYNAMAK BANA ZEVK VERİYOR"

 

Trabzonspor'a geri dönmesi yönünde çıkan haberlere açıklık getiren tecrübeli isim; "Şimdilik öyle bir düşüncem yok ama onlardan gelen bazı teklifler, bazı görüşler var. Ona o zaman karar vereceğiz şu an önümde 2-3 yıllık bir zaman var onlarla oturup görüş alış-verişinde bulunacağız. Sonuçta burada ailemin de vereceği karar önemli artık orasına o zaman bakacağız. Fenerbahçe ile ilgili olan olay 2003 yılına dayanan bir olay onun dışında Türkiye'den teklifler aldım ama yurtdışında oynamayı tercih ediyorum. Yurtdışında oynamak bana zevk veriyor. Sonuçta orada mutluyum." şeklinde konuştu.

 

"AZİZ YILDIRIM'IN CEZAEVİNE GİRMESİ ÜZÜCÜ"

 

3 Temmuz süreci hakkında yorum yapan Gökdeniz; "Kötü şeyler bunlar yani yaşanmamasını istediğimiz olaylar bunlar. Bir an önce karar verilip uygulanırsa hem iki güzide kulübün hem de Türk futbolunun iyiliği için iyi olacağını düşünüyorum ama süreç ne kadar uzarsa iki kulübün taraftarları, yöneticileri ve Türk futboluna gönül veren ve seven insanlar üzüntü yaşıyor çünkü ortada net bir şey yok bu netsizlik de insanları tedirgin ediyor. Onun dışında dediğim gibi yaşanmaması gereken olaylar inşallah bundan sonra da yaşanmaz. O konu hakkında yorum yapmak istemiyorum Hukuk'un verdiği karar bu ama bir insan olarak üzülüyorsun Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanı tabi ki cezaevine girip yatması kişi olarak üzüntü verici tabi bu Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım için değil başka bir kulübün başkanı da girse cezaevine yine aynı üzüntüyü duyarız çünkü futbola emek veren insanlar bunlar, kötü şeyler olmuştur olmamıştır orasını bilemem çünkü olayın içerisinde olan biri değiliz artık bunun kararını Hukuk verecek varsa var yoksa yok diyecek. Arık bakacağız izleyip göreceğiz" ifadelerinde bulundu.

 

"HİÇ KİMSE İLE BİR SORUNUM OLMADI !.."

 

Emre Belözoğlu ile arasının açık oluşundan dolayı milli takımda oynamak istemediği yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Gökdeniz; "Olayın ilk duyulduğunda ses getirmişti şimdi çok fazla ilgilenmiyorlar. Belki bir iki haber çıkıyordur o kadar. Bu söylenenlerin hepsi yalan çünkü öyle bir şey yok. Ne Emre ile olan problem ne de Milli takımdaki yaşadığım çalıştığım hocalarla ilgili bir problemim var ne de arkadaşların istememezliği gibi ne de geçmişte yaşanan olaylarla alakalı.

 

Bu olaylardan sonra ben Milli takıma gidip formasını giydim. Bir dönem ben Milli takıma gelmek istemedim. Rusya'ya yeni gitmiştim hem ailevi olaylardan dolayı ondan sonra da Milli takıma bir şekilde gidemedim artık çok önemli değil çünkü biz Milli takımın seyircisi olduk, Milli takım taraftarıyız artık bu saatten sonra da Milli takıma gitmek istemiyorum çünkü çok yetenekli gençler var. Onların önünü açmak lazım onlar artık bu bayrağı aldılar iyi şekilde temsil edecekler. Onun dışında Milli takım ile ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çalıştığım hocaların hepsi birbirinden kaliteli hocalardı. Hepsi ile çok güzel anılar yaşadım, hepsi ile de rahattım" şeklinde konuştu.

 

"FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUK ŞANSI ÇOK DAHA FAZLA"

 

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk şansını değerlendiren Gökdeniz; "Fenerbahçe daha avantajlı. Fenerbahçe'yi zorlayabilecek tek takım Galatasaray gibi görünüyor. Artık bakacağız Fenerbahçe puan kaybetmezse 3-4 hafta Şampiyonluğun yüzde 80-90 favorisi. Bence şu anda Fenerbahçeli futbolcular o düşünceye girmişlerdir. Gösterdikleri mücadele onu gösteriyor. Bence herkes bu bilinç ile oynuyorlar" şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor