Gökdeniz hangi Trabzonsporlu oyuncuya kızıyor?

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Rubin Kazan forması giyen Gökdeniz Karadeniz açıklamalarda bulundu.haber61Tecrübeli futbolcu fiziğinin müsaade ettiği yaşa kadar futbol oynamak istediğini söyleyerek "Eğer futbolcu 30 yaşından sonra daha fazla oynama

Gökdeniz hangi Trabzonsporlu oyuncuya kızıyor?

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Rubin Kazan forması giyen Gökdeniz Karadeniz açıklamalarda bulundu.haber61

Tecrübeli futbolcu fiziğinin müsaade ettiği yaşa kadar futbol oynamak istediğini söyleyerek "Eğer futbolcu 30 yaşından sonra daha fazla oynamak istiyorsa kendiene bakmak zorundadır. Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum ve kulübümle de yeni sözleşme imzalayacağım" dedi.

Milli takıma neden çağrılmadığı ile ilgili soruya yanıt veren Gökdeniz " Bu benim tercihim değil. Fatih hoca döneminde bir maç öncesi ailevi nedenlerden ötürü izin almıştım. Daha sonra da çağrılmamaya başladım.Nedenini bilmiyorum " ifadelerini kullandı. Avrupa'da başarıyla oynasada gündeme getirilmemesiyle ilgili de konuşan Gökdeniz "Bu Türkiye'deki medyayla ilgili bir durum. Ben tabiki isterim ama yapabilecek bir şeyim yok." dedi.

Rubin Kazan'da oynamaya devam etmek istediğini söyleyen Gökdeniz "Futbolu bıraktıktan sonra da gerek teknik direktörlük gerek kulüpte olsun görev almak istiyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'la ilgili açıklamalarda da bulunan Gökdeniz Karadeniz, Özer ve Onur'u beğendiğini belirterek "Özer'e çok kızıyorum. Çünkü yeteneklerini tamamen sahaya yansıtmıyor. Onur çok iyi bir kaleci, sakatlık yaşamasaydı Avrupa'ya transfer olurdu" dedi.

Trabzonspor'un altyapısından çıktım, tribünlerinde destekledim diyen Gökdeniz "Fırsat buldukça Trabzonspor'un maçlarını izlemeye çalışıyorum. Bu yıl çok vfarklı bir kadro yapısıyla sezona başladılar. Vahid hocayı normalde beğeniyordum. Ancak anlık başarılar istendiği için başarı bulmak zor. Daha sonra Ersun Yanal geldi. Onun lada çalışma fırsatım oldu. Çok iyi bir hoca ve çok iyi bir futbolcu kadrosu var. Anlık başarılar yerine planlı işler yapmalılar. Avni Aker'de son kez forma giymek isterim. Belki Rubin Kazan ve Trabzonspor ile jübile maçı da oynayabiliriz ilerki yıllarda." ifadelerini kullandı.

Trabzon'a olan özlemini de dile getiren tecrübeli futbolcu " Memlekitimi çok özlüyorum. Burada elde ettiğimiz başarılarla oradaki insanlar gurur duyuyorsa benim en büyük mutluluğum budur" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler