Gökdeniz haberlere tepkili

Rusya'nın Rubin Kazan takımında oynayan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz Fenerbahçe'ye transfer olacağı ile ilgili haberleri kesin bir dille yalanladı. Rus spor gazetesi Sport Ekspress'e konuşan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz milli takım kaptanı Emre Be

Gökdeniz haberlere tepkili

Rusya'nın Rubin Kazan takımında oynayan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz Fenerbahçe'ye transfer olacağı ile ilgili haberleri kesin bir dille yalanladı.

Rus spor gazetesi Sport Ekspress'e konuşan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz milli takım kaptanı Emre Belezoğlu ile kavga etmediklerini, sadece tartıştıklarını söyledi.

Mülakatında kendisinin Fenerbahçe'ye transferi düşünmediğini, Rubin'de kalıcı olduğunu ifade den Gökdeniz, ''Benim Fenerbahçe'ye transfer olacağımla ilgili Türk basını 5-6 yıldır yazıyor. Ben Trabzonspor'da oynadığım zaman da öyle idi. Konunun yeniden gündeme gelmesinde Fenerbahçe'nin başına gelen ünlü teknik direktör Luis Aragones var. Fenerbahçe yeni sezonda başarılı değil. Bunun için Türk basını benim ismimi yeniden gündeme getirmeye başladı. Ben Rubin'den memnunum. Spor yaşamıma burada devam edeceğim. Fenerbahçe'ye transferi düşünmüyorum.'' dedi.

Rusya liginde Rubin'in başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini kaydeden Gökdeniz, ''İpi göğüsleyebiliriz. Bu durumda başka takımı düşünmem. Bu Fenerbahçe gibi önemli bir takım da olsa böyle. Rubin'de sezon sonuna kadar top koşturacağım. Size daha fazlasını söyleyeyim. Rubin'de oynamaktan huzurluyum. Futbol kariyerimi burada devam ettirmek istiyorum.'' açıklamasında bulundu.

- ''EMRE İLE KAVGA ETMEDİK, TARTIŞTIK'' -
Türk basınında yer alan Milli Takım Kaptanı Emre Belezoğlu ile kavga ettiği iddialarına da cevap veren Gökdeniz, ''Bunlar doğru değil. Biz kavga etmedik. Sadece tartıştık.'' dedi.

Emre de daha önce yaptığı açıklamada Belçika maçı sonrası Gökdeniz'le kavga ettikleri iddialarını yalanlamıştı. Emre Karadeniz'in kamptan ayrılma gerekçesini sakatlık olarak açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor