"Gökdeniz gole gidiyor"

Trabzonspor dün akşam Antalya'da Antalyaspor ile 3. maçına çıktı. Bordo mavili ekip Antalyaspor'u 3-1 yenerek 3. oldu.  Bu maç TRT-1 tarafından canlı olarak yayınlandı. Bu maç anlatan Levent Özçelik ve Ömer Üründül arasında ilginç konuşmalara geçti. GÖKDE

"Gökdeniz gole gidiyor"

Trabzonspor dün akşam Antalya'da Antalyaspor ile 3. maçına çıktı. Bordo mavili ekip Antalyaspor'u 3-1 yenerek 3. oldu.  Bu maç TRT-1 tarafından canlı olarak yayınlandı. Bu maç anlatan Levent Özçelik ve Ömer Üründül arasında ilginç konuşmalara geçti.

 

GÖKDENİZ GOLE GİDiYOR

 

Barış Memiş topla buluştuğu anda maçı anlatan levent Özçelik, “evet Gökdeniz topla buluştu gole gidiyor” daha sonra Ömer Üründül, Barış'ı Gökdeniz ile karıştırdın demesi üzerine Levent Özçelik, “Gökdeniz de bizi andı galiba, Trabzonspor'da 61 numaralı forma Gökdeniz ile özdeşleşmiş” karıştırmamız da normal diyerek olayı geçiştirdi.

 

YUSUF BİR KAYIP DEĞİL

Levent Özçelik Yusuf'un hafta içinde Beşiktaş'a transfer olması ile ilgili neler düşünüyorsunuz sorusu üzerine Ömer Üründül, “Yusuf'u tartışmak istemiyorum ama bence Trabzonspor Yusuf'u transfer etmemekte bir şey kaybetmedi” dedi.

 

FATY PAPY SEMPATİK

Levent Özçelik oyuna ikinci yarı giren Faty Papy ile ilgili olarak, “Faty Papy çok sempatik birisi demesi üzerine Üründül konuşmaya girerek, sempatikliği yanında kumaşı da iyi, futbol olarak Faty Papy'ı beğendim” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler