Gökdeniz: Dönersem eğer...

Rusya Premier Lig'de Rubin Kazan formasıyla attığı ve attırdığı gollerle takımı sırtlayan oyuncuların başında yer alan Türk oyuncu Gökdeniz Karadeniz, Rusya basınına kariyeri ve Guud Hiddink hakkında açıklamalarda bulundu.  Tecrübeli oyuncu kariyeri hakkı

Gökdeniz: Dönersem eğer...

Rusya Premier Lig'de Rubin Kazan formasıyla attığı ve attırdığı gollerle takımı sırtlayan oyuncuların başında yer alan Türk oyuncu Gökdeniz Karadeniz, Rusya basınına kariyeri ve Guud Hiddink hakkında açıklamalarda bulundu.
  
Tecrübeli oyuncu kariyeri hakkında Türkiye'ye geri dönme adına açık kapı bırakırken; ''Rubin Kazan yeni başkanımız Dmitri Samarenkin ile bir değişime hazırlanıyor. Bazı oyuncular takımdan ayrılmak zorunda kalabilir. Ben Türkiye'den ve bazı ülkelerden sürekli transfer teklifleri alıyorum. Eğer Türkiye'ye dönecek olursam ilk tercihim İstanbul'da oynamak olur. Bu kararın asıl nedeni de ailemdir. Kendim kadar eşimi, çocuklarımı, anne ve babamı da düşünmek zorundayım'' ifadelerinde kullandı.

Gökdeniz, Rubin Kazan taraftarlarının ''Cesur yürek'' ve ''Gerçek bir savaşçı'' yakıştırmalarına karşılık, ''Rubin Kazan'da 4. yılımı geçiriyorum. Takım ve antrenörümle birlikte iyi bir uyum sağladım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Guud Hiddink'in Rusya'da Aznhi'ye geri dönebileceği iddiaları hakkında ise şu ifadeleri kullandı: ''Türkiye'de bazı spekülasyonların olduğu doğru. Ben Hiddink'le aynı ortamda çalışma şansı bulamadığımdan ruh hali hakkında bilgi sahibi değilim. Sonuçta Hiddink, Rusya'yı seven biri. Neden olmasın ki? Belli olmaz.

Gökdeniz Karadeniz bu sezon Rubin Kazan formasıyla ligde 18 karşılaşmaya çıkarken, rakip filelere de 4 gol bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler