Gökdeniz BJK yenilgisine üzüldü

Gökdeniz Karadeniz deplasmanda CSKA Moskova'yı yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı.Gökdeniz, Trabzonspor'un Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Beşiktaş'a 2-0 yenilmesine çok üzüldüğünü söyledi.TRABZONSPOR'DA BAZI ŞEYLER DEĞİ

Gökdeniz BJK yenilgisine üzüldü

Gökdeniz Karadeniz deplasmanda CSKA Moskova'yı yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı.

Gökdeniz, Trabzonspor'un Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Beşiktaş'a 2-0 yenilmesine çok üzüldüğünü söyledi.

TRABZONSPOR'DA BAZI ŞEYLER DEĞİŞMELİ

Trabzonspor'da bazı şeylerin değişme zamanı geldiğini belirten Gökdeniz Karadeniz, “Hep bir hüsran var, lige hedefle başlayıp sonra da hedefsiz kalmak var. Sonuçta yapacak bir şey yok. Trabzon'un  bir takımı var, Trabzonspor,  Trabzon halkı Trabzonspor'a her zaman destek vermesi gerekiyor. Takımın başındakiler gelip geçicidir ama bu kulüp kalıcıdır. Bence kulübü bu zor döneminde destek versinler. Mutlaka bir yerde bu işler düzelecektir” dedi.

BEŞİKTAŞ YENİLGİSİNE ÇOK ÜZÜLDÜM

Trabzonspor'u kendisinin de dışarıdan takip ettiğini kaydeden Gökdeniz, “Ben de Trabzonspor'u dışarıdan takip ediyorum. Beşiktaş'a 2-0 yenildiler. Ben de bu yenilgiye çok üzüldüm.Yapacak bir şey yok, futbolda bunlar var. İnşallah ilerleyen haftalarda Trabzonspor düzelecektir” diye konuştu.

Deplasmanda CSKA Moskova'yı 2-0 yendikleri maç ile ilgili de Gökdeniz şunları söyledi:

“Bizim için çok önemli bir maçtı. Önemli olmasının yanında, çokta zor bir maçtı, çünkü dün Spartak puan kaybetmişti. Biz de deplasmanda mutlak puan almamız gerekiyordu ve de galip gelerek 3 puan aldık.  Bu galibiyetle şampiyonluğu garantiledik diyebiliriz ama önümüzde 2 maçımı var, şampiyon olalım bakalım önümüzdeki süreçte neler olacak ama benim Rubin Kazan ile sözleşmem devam ediyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler