Gökdeniz: Allah yolumu açtı

İspanya'nın Barcelona takımına attığı golle Rus sporseverlerin gönlünü fetheden Gökdeniz Karadeniz, "Rusya bana değer verdi, bununla onur duyuyorum!" dedi. Rus basınan özel açıklamada bulunan Karadeniz, oynadığı Rubin takımının güçlü bir ekip haline dönüş

Gökdeniz: Allah yolumu açtı

İspanya'nın Barcelona takımına attığı golle Rus sporseverlerin gönlünü fetheden Gökdeniz Karadeniz, "Rusya bana değer verdi, bununla onur duyuyorum!" dedi.


Rus basınan özel açıklamada bulunan Karadeniz, oynadığı Rubin takımının güçlü bir ekip haline dönüştüğünü söyledi.

Karadeniz, "Güçlü futbolcuları bir arada toplayabilirsiniz, ama takımı bununla oluşturamazsınız. Rubin'de muazzam bir ekip var. Ben bu ekipte yer almaktan mutluyum. Bu unutulmaz bir zaman. Kazan'ın Rubin takımında şu anda top koşturan herkes günün birinde bu muazzam memnuniyeti ve sıcaklığı mutlaka hatırlayacaktır. Lütfen bu söylediklerini mutlaka yazınız." dedi.

"TÜRK BASINI BENİM İFADELERİMİ ÇARPITIYORDU"

Gökdeniz Karadeniz, Türk basınının kendisine ait ifadelerini çarpıttığını da iddia etti. Rus muhabirin, "Siz değerlendirme yaparken çok cesur davranıyorsunuz. Sert konuşmanızdan korkmuyor musunuz? Rusya'da bu tür açıklamayı sadece Arşavin (İngiliz takımında oynayan Rus futbolcu) yapabiliyor. Birçoğu da Arşavin'i haddini bilmez ve kendinden emin olarak görüyor." sorusuna Karadeniz şöyle yanıt verdi: "Öyle mi? Bence Arşavin düşündüğünü söylüyor. Ve aynen öyle de kalıyor. Aferin. Eğer gerçekten de Arşavin'in ağzından çıkanları aynen yazıyorlarsa bu normal. Önemli olan senin ifadelerinin aynen, çarpıtmadan aktarılmasıdır. Türkiye'de ben bu tür sorunları yaşadım. Bence birçok sporcu bu sorunlarla karşılaşıyor." diye konuştu.

"RUBİN TAKIMINDA ALLAH YOLUMU AÇTI"

Karadeniz, Rubin takımından ayrılmayı hiç aklına getirmediğini belirtti. Türk futbolcu, "Rubin takımında Allah yolumu açtı. Bazı durumlar var ki sen gidişatı etkileyemiyorsun. Bu durumda Yüce Allah sana yolu açarak gösteriyor. Rusya'da bulunmaktan memnunum. Rusya bana değer verdi. Ve ben bununla onur duyuyorum. Bazen geri gideceğim falan söyleniyor. Ama ben hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Bugünkü Rubin takımından ayrılmak yanlış adım olur. Ben o zaman kendimi affetmem." dedi.

"TRİBÜNLERİN SESSİZ KALMASI FUTBOLUN GÜZELLİĞİNİ YOK EDİYOR"

Gökdeniz Karadeniz, Rusya'da futbol taraftarlarının takımlarını desteklemek bakımından zayıf kaldığı eleştirisi getirdi. Muhabirin, "Ülkemizde size göre eksik olan bir şey var mı?" sorusuna Karadeniz şöyle dedi: "Taraftarlar! Rubin'in her şeyi var, ama gerçek fanatikleri yok. Takımı için akıllarını kaçıran ve takımına yeşil sahalarda güç katan taraftarlar, biz futbolcuları mucizeler ortaya koymaya mecbur ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor