Gökdeniz açık ara birinci

Rus spor basının gündeminde, Zenit'e 2 gol atarak Rubin'e galibiyeti getiren Gökdeniz Karadeniz var. Gökdeniz, spor basınında “haftanın futbolcusu” seçildi. Komsomolskaya Pravda, “Zamanında birlikte Trabzonpor'un vurucu gücü olarak yan yana oynayan  Fatih

Gökdeniz açık ara birinci

Rus spor basının gündeminde, Zenit'e 2 gol atarak Rubin'e galibiyeti getiren Gökdeniz Karadeniz var. Gökdeniz, spor basınında “haftanın futbolcusu” seçildi. Komsomolskaya Pravda, “Zamanında birlikte Trabzonpor'un vurucu gücü olarak yan yana oynayan  Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz bu kez karşı karşıyaydı, Rus futbolseverler ilk kez sahada bu kadar çok Türk gördü!” diye yazdı. Gökdeniz kendisine  yönelik övgülere cevap verdi:

Rusya'nın en popüler futbol sitelerinden birisinin okurları üçüncü haftanın futbolcusu olarak Gökdeniz'i açık arayla seçti. 5 bib 505 okurun oyunun yüzde 37'si Gökdeniz'e gitti. 2.sıradaki Lokomotifli Odemvinge yüzde 15'te kaldı

“Bu benim başarım değil. Takım olarak hepimiz çok iyi oynadık ve galbiyeti hak ettik.”

Moskovskiy Komsomolets gazetesi de, Gözkdeniz'in Rubin'e maliyetinin 8-9 milyon avroyu bulduğunu yazdı ve “Yüksek transfer ücretleriyle gelip ortadan kaybolanların aksine, Gökdeniz gelir gelmez bunun karşılşığını vermeye başladı. Zaten isminin bir zamanlar Chelsea ilebirlikte anılmış olması da onunla ilgili bir gösterge” yorumunu yaptı.

Rubin'in kaptanı Sergey Syemak da takım arkadaşını övdü, “Gökdeniz ile ortak dil bulduk. Ama tabii en önemlisi Hasan Kabze ile birlikte olmaları ve birbirlerine destek olmaları” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor