Gökçek: Fatih Tekke gol atar!

Gökçek, Ankaragücü'nün Pazar günkü karşılaşmada Fenerbahçe'yi çok rahat yenecek güçte olduğunu anlatarak, Fatih Tekke'nin gol atacağını kaydetti. Gökçek, Fenerbahçe karşısında Ankaragücü'nün galip geleceğini hatırlatarak en kötü ihtimalin beraberlik olaca

Gökçek: Fatih Tekke gol atar!

Gökçek, Ankaragücü'nün Pazar günkü karşılaşmada Fenerbahçe'yi çok rahat yenecek güçte olduğunu anlatarak, Fatih Tekke'nin gol atacağını kaydetti. Gökçek, Fenerbahçe karşısında Ankaragücü'nün galip geleceğini hatırlatarak en kötü ihtimalin beraberlik olacağını savundu.

Gökçek, "Bu maç artık 2 maç kalmasına rağmen ligin son maçı olarak değerlendiriliyor. Ligin son maçını düşünen yok. Ankaragücü maçı neticesine göre düşünülüyor. Ankaragücü maçı çok önemli. Ankaragücü yenmek için elinden geleni yapacak. En kötü ihtimal beraberlik inşallah galip geliriz.

Ankaragücü'nün sıkıntıları olmasaydı daha iyi yerlerde olurduk. Bizim takımımız Fenerbahçe karşısında iyi netice alacağını düşünüyoruz. Mutlaka galip gelmelerinde bir ayrıcalık olur. Anadolu takımlarında 3 büyüklere karşı özel primler vardır. İnşallah Fatih Tekke bir kaç gol atar. Ankaragücü galip gelmek için elinden gelen her şeyi yapacak. Maçı izlemeyeceğim" dedi.

 

"AZİZ KALDIKÇA FENERLİLİĞİMİ BUZDOLABINA KOYDUM"

Gökçek, Kendisinin doğuştan Fenerli olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti: "Rahmetli babam Fenerli olduğu için uzun sene Fenerliliğim devam etti. Şimdi Ankaragüçlüyüz. Ankaragücü'nün şampiyon olması için elimden geleni yapıyoruz. . Ben Fenerbahçeliliğimi Aziz'le beraber buzdolabına koydum. Aziz başkan ne zaman gider Fenerden bizim nostalji başkanlığımız başlar. Kimse kalkıp da, Ankaragücü'nün yenilmesini beklemesin.

Eğer beklerse bu şike ve onursuzluk olur. Ankaragücü galip gelirse şampiyonluktan olursa bunun kabahatini sorumlusu Aziz Başkandan bulurlar. Söke söke yenerse helal olsun deriz. Fenerde yenebilir ama yenilebilir. Ankaragücü Fenerbahçe'yi çok rahatlıkla yenecek güçte” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor