Giuliano'nun Türkiye'deki menajerinden çarpıcı açıklamalar

Transferi arap saçına dönen ve Trabzonspor'un transferini FIFA'ya şikayet ettiği Giuliano'nun Türkiye'deki menajeri Yasin Turan, yaşananları anlattı.

Giuliano'nun Türkiye'deki menajerinden çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor’un Hem Zenit hem de kendisi ile anlaşmış olmasına rağmen Fenerbahçe’ye imza atan Brezilyanlı oyuncu Giuliano’nun Türkiye'deki menajeri Yasin Turan, katıldığı bir televizyon programında olayın iç yüzünü anlattı. 



Trabzonspor’un transferi konusunda Rus takımı Zenit ile sözleşme imzaladığı ve oyuncu ile de prensip anlaşmasına varmasına rağmen dün Fenerbahçe ve Zenit tarafından transferi açıklanan Giuliano’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajeri Yasin Turan, futbolcunun ilk önce Trabzonspor ile anlaştığını açıkladı. 


"FOTOĞRAFLAR RESMİ BELGE DEĞİL"

Yasin Turan, Zenit’in ‘Oyuncuyu Fener’e sattık’ açıklamasından sonra Trabzonspor’un haklı olarak FIFA’ya gittiğini ifade ederek, “Fenerbahçe’nin Giuliano ile sözleşme imzalarken çektiği fotolar resmi belgeler değil. Şu duruma göre Giuliano’nun Türkiye’de oynayamama durumu var. Bakalım neler olacak. Giuliano, benimle Trabzonspor için görüşmek için anlaştı ve sonra kendisi de Trabzonspor ile anlaştı. İlk teklifi Fenerbahçe mi yaptı bilmiyorum ama Giuliano bana Trabzonspor ile görüş dediğinde ortada Fenerbahçe yoktu.” dedi.


"TRABZONSPOR YASADIŞI HAREKET YAPMADI"

Trabzonspor’un Giuliano ile görüştükten sonra Zenit ile de görüştüğünü ve anlaştığını söyleyen Turan, “İmzalarda atıldı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, benim oyuncudan yetki aldığıma dair video istedi ve o videoyu çektik. Trabzonspor yasa dışı hareket yapmadı. Zenit’le görüştü ve evrakları imzaladı. Burada sıkıntıyı Zenit yaşayacaktır. Zenit bize Fenerbahçe’den bahsetmedi. Giuliano Trabzonspor’u istiyor dendi ve yetkiler verildi. Trabzonspor bu konuda haklı. Trabzonspor hem bizle hem de Zenit ile anlaştı imzalar atıldı. Sonra oyuncu Fenerbahçe için İstanbul’a geldi. Trabzonspor, Zenit’ten aldığı resmi evraklarla FIFA’ya gidecek” ifadelerini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor